Katalog

Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Mousserende

Mousserende vine produceres i hele verden, og her finder du mousserende vine fra alle andre områder end Champagne. Cava fra Spanien, Prosecco fra Italien, Sparkling Wine fra Australien, Cremant fra Bourgogne osv. 

Mousserende  Der er 15 varer

Underkategorier

  • Australsk Sparkling Wine

    Sparkling Wine er i sagens natur en mousserende vin, ofte produceret med Champagne/Cava som forbillede. Særligt USA og Australien bruger termen Sparkling Wine, men det er ikke en geografisk beskyttet titel.

    Det er særligt de køligere egne i den nye vinverden der laver Sparkling Wines af høj kvalitet, særligt områder som det nordlige Californien og det sydlige Australien og Tasmanien laver mousserende vine af høj kvalitet.

  • Cava

    Cava er den mousserende vin, produceret i Spanien på den traditionelle metode, tidligere kendt som champagnemetoden. Størstedelen af Cava produceres i det nordøstlige Spanien i Penedes, lige uden for Barcelona. De tre grønne druer som udgør langt hovedparten af druerne er Xarel-lo, Macabeo og Perellada.

  • Prosecco

    Prosecco er en mousserende vin der produceres i det nordøstlige hjørne af Italien, centreret omkring Veneto og Friuli. Druen der bruges i Prosecco hedder Glera, og giver fine, let blomstrede vine med en elegant frugt og god friskhed.

  • Dessert

    Langt de fleste mousserende vine er tørre eller halvtørre, men der fremstilles også fremragende søde vine med bobler. Særligt Norditalien lægger jord til nogle fabelagtige søde boblevine, særligt Asti og den røde Brachetto. Det er vine med masser af friskhed og liv som kan nydes alene, eller som kan ledsage et bredt udvalg af desserter i den friske kategori.

  • Cremant

    Cremant dækker over mousserende vine lavet på den traditionelle metode i Frankrig fra nogle udvalgte geografiske områder. De mest kendte er Bourgogne og Alsace.

    I Bourgogne er det de stort set de samme som druer i Champagne umiddelbart nord for, nemlig pinot noir og chardonnay.

pr. side
Viser 1 - 12 af 15
Viser 1 - 12 af 15