Colheita portvin

Colheita-vin er en slags tawny portvin, der adskiller sig ved at både høståret og året for tapning skal fremstå på flasken. Det betyder, at du altid kan få en gammel portvin, der er lagret mange år på fad, hvor du kan være sikker på alderen. Colheita portvine skal ligge på fad i minimum 7 år, inden den må tappes – modsat vintage portvin, der maksimalt må ligge på fad i 2,5 år inden tapning. 

pr. side

7 varer

Stigende orden

7 varer

Colheita er tawny portvin på et andet niveau

Colheita portvin er som en vintage tawny, men med en dybere historie. "Colheita", der betyder høst på portugisisk, indfanger årets karakteristika med druer fra en bestemt årgang. Den fadlagrede portvin udvikler sig som en tawny med alder, men dens unikke sammensætning af tørrede frugter og subtile noter skaber en uovertruffen smagsoplevelse.

Mens en almindelig tawny kombinerer forskellige årgange, er colheita portvinen som et tidskapsel, der transporterer dig tilbage i tiden, til det år hvor druerne blev høstet og begyndte deres langvarige rejse på fad.

Smagen af Colheita

Colheita portvin er som en tawny med alder, der er født ud af en bestemt årgang. Denne fadlagrede portvin frembringer en sublim symfoni af smag og duft. Noterne af tørrede frugter og nødder danser på tungen og minder om vintage ports, men med et unikt udtryk.

Hver flaske colheita er som et kapitel i historien om en fadlagret portvin, hvor årets klima og druerne skaber en fortælling i hvert glas. Ved servering af denne ædle portvin får du ikke blot en smagsoplevelse, men også et indblik i den lange tradition og dygtighed, der ligger bag nogle af de helt gamle Colheita-varianter.

Køb din næste Colheita-portvin hos Vinkyperen

Vil du gerne servere portvin for dit næste selskab eller blot nyde et glas derhjemme? Hos Vinkyperen kan du få Colheita-portvin i mange forskellige varianter, så du kan give dine gæster en uforglemmelig smagsoplevelse.

Hvis du elsker vores udvalg af Colheita, vil du helt sikkert også nyde vores andre typer portvin. Om du er til vintage port, ruby port eller noget helt tredje er lige meget for os. Vi har nemlig et stort udvalg af forskellige portvine på vores side, så du altid har mulighed for at vælge den, der passer bedst til din smag.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.