Rødvin

Find skønne rødvine fra hele Verden

Nedenfor ser du vort komplette onlineudvalg i rødvin fra mange spændende vinlande. Du kan indsnævre udvalget via landene i menuen nedenfor.

Filtrer
Filtrer efter
Område
Producent
pr. side

Varer 1-36 af 258

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 258

Køb rødvin i høj kvalitet hos Vinkyperen

Vi har håndplukket en lang række velsmagende rødvine til gode priser.  Vi har rødvine fra hele verden, og fælles for alle vinene i vort sortiment, er at de er nøje udvalgt for deres kvalitet, afspejling af terroir og oprindelse, og ikke mindst at de skal repræsentere god value for money. Da størstedelen af vores vine er af egen import, undgår vi fordyrende mellemled og grossister, og kan derfor sælge dem til særdeles fordelagtige priser, samt give fordelagtige besparelser ved køb af hele kasser. Vi håndplukker selv de producenter vi vælger at handle med, og kun de bedste når gennem nåleøjet og havner på vores hylder og i vores webshop online. Vinene skal leve op til vores kriterier for kvalitet, typicitet for deres område, stil og ophav, der skal være sammenhæng mellem pris og kvalitet og så skal der ikke mindst være velsmag i overflod. Vi importerer rødvine direkte fra vinbønder i Italien, Frankrig, Spanien, Tyskland, Australien og Californien.

Sådan bliver rødvin fremstillet

Når man skal lave en god rødvin, er det selvfølgelig røde vindruer der bruges. De fleste rødvine laves på kendte druesorter som Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Syrah (Shiraz), Tempranillo, Zinfandel, Barbera, Nebbiolo og mange flere. Når man presser de røde druer er druesaften dog næsten altid klar da farven sidder i skallen. For at få den røde farve i rødvinen skal man derfor trække farven ud af drueskallerne. Når saften er løbet fra durerne og skal gære, så lægger man druemost og drueskaller til at gære sammen. I denne gæringsprocess bliver farevstofferne og en række smagsstoffer trukket ud af skallerne, og man får den røde farve i rødvinen.  Der er stor forskel på hvor kraftig farven er i de forskellige duresorter. De mest mørke og intense rødvine laves ofte på Cabernet Sauvignon, Tempranillo og Syrah. De lysere og lettere rødvine vil typisk være fremstillet på Pinot Noir og Barbera. Det er dog en generalisering da der altid vil være eksperimenterende vinbønder. Rødvine på Merlot og Sangiovese kan både være til den elegante side og relativt kraftige.

Håndplukkede vine til enhver lejlighed

At gå på opdagelse i rødvinens Verden er spændende og fascinerende og man bliver aldrig færdig! Hvert år kommer der en ny årgang og man kan starte forfra med at lære de forskellige rødvine at kende. Dette er en af grundende til at vinens verden er så spændende. Smag og behag er heldigvis også individuelt og forskellig blandt os mennesker. Derfor giver det heller ingen mening at diskutere om en elegant rødvin på Pinot Noir er bedre end en kraftig og krydret rødvin på Shiraz. Snobberiet trives stadig blandt visse vindrikkere, men en ægte vinnyder vil selv tage stilling og med glæde drikke den rødvin man selv bedst kan lide, uden at ligge under for journalisters og andres meninger.

Velsmagende rødvine til gode priser

Vi har håndplukket skønne rødvine fra hele Verden, så ingen kunder går forgæves hos os i jagten på en god rødvin.  Vores direkte import af rødvine fra dygtige og seriøse vinslotte sikrer at du kan købe rødvin i høj kvalitet til lave priser hos Vinkyperen, både når du besøger os i butikken eller hvis du bestiller rødvin online på Vinkyperen.dk

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.