Katalog

Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Toscana

Udover at være en populær feriedestination er Toscana også et af Italiens bedste vinområder. Chianti er nok den bedst kendte vin fra Toscana og kvaliteten idag er ofte rigtig flot, selvom den dog svinger meget fra producent til producent. Seriøse vinmagere laver dog rigtig flotte vine i Chianti og dets underområder. Udover Chianti er Brunello di...

Udover at være en populær feriedestination er Toscana også et af Italiens bedste vinområder. Chianti er nok den bedst kendte vin fra Toscana og kvaliteten idag er ofte rigtig flot, selvom den dog svinger meget fra producent til producent. Seriøse vinmagere laver dog rigtig flotte vine i Chianti og dets underområder. Udover Chianti er Brunello di Montalcino og Vino Nobile di Montepulciano også kendte Toscanske rødvine, ligesom der findes et udvalg af spændende "supertoscanere", typisk lavet på Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. 

Fælles for de store, klassiske rødvine herfra er, at Sangiovese er hoveddruen. Brunello skal bestå af 100% Sangiovese Grosso, men vine som Chianti har friere hænder til at blande op til 25% af andre, godkendte druesorter i, f. eks Cabernet eller Colorino. 

Chianti Rufina ligger nordøst for Chianti Classico og klimaet hér er unikt. Én af de bedste vinproducenter i Chianti Rufina er Fattoria di Basciano, hvor Paolo Masi laver store vine på familiens vingård. Vinene er tættere, mørkere og har mere nerve end de generiske Chianti vine. Hans vine får konsekvent positiv omtale og gode scores hos de internationale vinkritikere. 

Mere

Toscana  Der er 19 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 19
Viser 1 - 12 af 19