Smagekasser

En smagekasse er den oplagte måde at få smagt en masse forskellige vine på, og vi har endda lavet vores smagekasser således at der følger en stor besparelse med oveni. Man kan derfor få smagt et bredt udsnit af vine fra en given producent, et område eller en type og spare penge samtidig. 

Smagekasser
pr. side

2 varer

Faldende orden

2 varer

Vil du prøve nogle nye vine, der overrasker, udfordrer og forkæler dine smagsløg? Så prøv en smagekasse med vin fra Vinkyperen. Vores smagekasser indeholder forskellige vine, der er nøje udvalgt på kvaliteten og sammensat med henblik på at give dig en exceptionel oplevelse. Samtidig er prisen billigere, end hvis du købte de samme vine enkeltvis. Med en smagekasse fra Vinkyperen får du altså vine af høj kvalitet til en god, lav pris.

Smagekasse med vin

Uanset om du er connaisseur inden for vin eller bare gerne vil prøve nogle forskellige, delikate vine, så vil en smagekasse med vin fra Vinkyperen vække glæde. Vores vine udfordrer dig, der kan lide at nørde druer og regioner, mens dig, der ikke har den store forhåndsviden om vin, får prøvet noget nyt og anderledes. Vores smagekasser vil med garanti pirre dine smagsløg og give dig en unik smagsoplevelse. De forskellige smagekasser byder på noget for enhver smag, og du kan både finde rødvine, hvidvine, rosévine og måske endda en flaske med bobler blandt smagekasserne. Med en smagekasse kan du enten prøve én ny vin ad gangen, eller du kan arrangere din egen vinsmagning.

Lav din egen vinsmagning

En smagekasse med vin er det perfekte valg, hvis du vil lave en privat vinsmagning derhjemme, hos nogle gode venner eller i en festlig anledning med kollegerne. Inviterer du for eksempel en date eller din partner på en romantisk middag? Arrangerer du polterabend for en kammerat? Eller skal du ses med nogle venner til en sjov aften? En privat vinsmagning er en hyggelig aktivitet næsten uanset anledningen.

Giv smagekasse i gave

Du kan også give en smagekasse med vin i gave. Kender du en, der har fødselsdag, og ved du ikke, hvad du skal give? Smagekasser er selvfølgelig en oplagt gave til vinkenderen, men også til fødselaren, der har alt og ikke kan finde på noget at skrive på ønskelisten. Men vi har også mange andre gode gaveidéer. Vil du forkæle en, du holder af med noget ekstraordinært, har vi spændende gaveæsker og gavekurve fyldt med lækkerier af forskellig slags. Er modtageren af din gave glad for gin og tonic? Eller er det en anden type spiritus, der oftest skænkes op ved barbordet? Eller vil du gerne give en alkoholfri gave, der dog stadig har høj kvalitet og smager fantastisk? Tag et kig på vores delikatesser og chokolade, og se, om vi mon har noget, der glæder ganen. Ligegyldigt om gaven er til en jubilar, en fødselar, en student eller noget helt fjerde, kan du formentlig finde den rigtige gave her hos Vinkyperen.

Book vinsmagning

Vil du smage mere? Indimellem inviterer vi til vinsmagning her i Vinkyperens fysiske butik i Aarhus. Vi kan også afholde private vinsmagninger hos os. Kontakt os, hvis du vil vide mere.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.