Smagekasser med vin

En smagekasse med vin er den oplagte måde at opleve alverdens gode vine. Vi har nøje udvalgt hver kasse med alt fra god rosévin til rødvin og bobler. Vores smagekasser med vin er endda med en stor besparelse sammenlignet med, hvis du køber flaskerne enkeltvis. Du får derfor smagt et bredt udsnit af vine fra en given producent, et område eller en type til en god pris.
Smagekasser
pr. side

2 varer

Faldende orden

2 varer

Få gode vinoplevelser med smagekasser

En skøn og tør Riesling til fisken, en sød portvin til julefrokosten, mousserende vin til receptionen – ja, der er mange måder at nyde vin på. Derfor er en smagekasse med lækre vine også oplagt at give i gave til en, du vil forkæle, eller hvis du vil prøve noget nyt. En smagekasse består nemlig af forskellige slags vine, der indeholder et spændende tema. På den måde kan du få nye vinoplevelser til enhver anledning. Det er uanset, om du allerede er connaisseur inden for vin eller bare gerne vil prøve nogle forskellige, delikate nuancer.

En smagekasse med vin er også det perfekte valg, hvis du vil lave en privat vinsmagning. Inviterer du for eksempel en date eller din partner på en romantisk middag? Arrangerer du polterabend for en kammerat? Eller skal du ses med nogle venner til en sjov aften? Så vil en privat vinsmagning være en hyggelig aktivitet. Det er nemlig ikke mange mennesker, der har et stort kendskab til vine. Køber du en smagekasse med vin, bliver både du og resten af selskabet klogere på, hvad det lige præcis er ved de forskellige vine, der tiltrækker jer.

Vil du ikke selv stå for vinsmagningen? Eller måske smage mere? Indimellem inviterer vi til vinsmagning i Vinkyperens fysiske butik i Aarhus. Vi kan også afholde private vinsmagninger hos os. Kontakt os, hvis du vil vide mere.

Alt fra frugtrige rødvine til ægte champagne

Hos Vinkyperen forhandler vi et stort udvalg af populære vine, der både overrasker, udfordrer og forkæler dine smagsløg. Nogle af vinene har vi samlet i forskellige smagekasser, der indeholder seks forskellige flasker, som du kan nyde godt af – lige fra rødvin, hvidvin, rosé og måske endda en kasse med bobler. Alle flaskerne er naturligvis nøje udvalgt på kvaliteten og sammensat med henblik på at give dig en exceptionel oplevelse. På den måde får du nye smagsoplevelser af høj kvalitet. 

Samtidig får du gode vine til en stærk pris. De er nemlig billigere, end hvis du køber de samme seks flasker enkeltvis. Vælg for eksempel en smagekasse med rosévin eller nogle af de bedste vine lavet på Pinot Noir, afhængig af hvad vi tilbyder. Bagefter er det bare at glæde dig selv eller en, der også kan lide vin, med det skønne udvalg fra smagekassen. Måske har vi endda nogle af dine nuværende favoritter blandt vores kasser?

Vores smagekasser vil med garanti pirre dine smagsløg og give dig en unik smagsoplevelse. Både for dig, der kan lide at nørde druer og regioner, mens dig, der ikke har den store forhåndsviden om vin, får prøvet noget nyt og anderledes. Med en smagekasse får du altså vine af høj kvalitet til en god, lav pris. Så er du på udkig efter at prøve lidt forskellige vine, er du kommet til det rette sted.

Bestil din nye smagekasse med vin eller andet godt

Hos Vinkyperen venter dig masser af gode vinoplevelser. Det er uanset, om du er på udkig efter en smagekasse med rødvin fra Italien, hvidvin fra Australien, rosévin fra Frankrig – eller noget helt fjerde. Vi ønsker nemlig, at flest mulige bliver glade for det, de smager. Derfor tilbyder vi også spændende gaveæsker og -kurve fyldt med lækkerier af forskellig slags. Er modtageren for eksempel glad for gin og tonic? Eller vil du gerne give en alkoholfri gave, der dog stadig har høj kvalitet og smager fantastisk? Tag et kig på vores delikatesser og chokolade, og se, om vi mon har noget, der glæder ganen.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.