Vin til festen
Personlig vejledning - book vinhandleren

Den gode vært vil altid sine gæster det bedste. Hertil hører naturligvis den rigtige vin til den nænsomt forberedte og ikke mindst grundigt tilberedte middag. Det kan dog være vanskeligt at få det hele til at gå op i en højere enhed. Vi tilbyder derfor som noget helt specielt, personlig vejledning i parri...

Personlig vejledning - book vinhandleren

Den gode vært vil altid sine gæster det bedste. Hertil hører naturligvis den rigtige vin til den nænsomt forberedte og ikke mindst grundigt tilberedte middag. Det kan dog være vanskeligt at få det hele til at gå op i en højere enhed. Vi tilbyder derfor som noget helt specielt, personlig vejledning i parring af vine til netop din menu.


Står du og skal holde bryllup, konfirmation eller andre store fester, har du mulighed for at booke os i op til en time, hvor vi i fællesskab finder de rette vine til din fest, uden at blive “forstyrret” af andre ekspeditioner eller ringende telefoner. Vi åbner naturligvis flasker så vi er sikre på at vinene falder i din smag. Vi vil i tidsrummet udelukkende have fokus på dig og dine behov.


Aftalen bookes enten pr. telefon eller på e-mail, og skal ske senest 2 dage inden, og gælder dagene mandag-torsdag.

Nedenfor finder du forslag på vine der oplagt til bryllups- eller konfirmationsmenuerne. 

Mere

Vin til festen  Der er 17 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 17
Viser 1 - 12 af 17