Vintage Portvin 2000 Vista Alegre

Varenummer: 111315

På lager

Normalpris DKK 599,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

En af de absolut bedste årgange! Denne Vintage portvin i årgang 2000 har en stor og kompleks fylde med en afstemt sødme. Begynder at være drikkemoden nu, men kan også gemmes yderligere i nogle år.


Quinta Vista Alegre ligger dybt inde i Dourodalen ved byen Pinhão. Portvinshuset Vallegre ejes af Cunha Barros familien, der gennem 4 generationer har været dybt engageret i portvinsproduktion.


På Quinta Vista Alegre anvender man stadigvæk de gamle "Lagars", hvor druerne trædes med de bare fødder i flere timer, til de absolut bedste portvinskvaliteter. Quintaens vinmarker dækker et areal på 55 hektarer beplantet med regionens bedste druesorter: Touriga Nacional, Touriga Francesa, Roriz og Tinto Cão. Vinstokkene er meget gamle, enkelte mere end 75 år.

 

Listen over medaljer og udmærkelser er lang for dette pragtfulde portvinshus. Måske et af de allerbedste køb der kan gøres - vinene er på et niveau der kan tage kampen op med de bedste, og mere kostbare kollegaer, og prisen? Er yderst rimelig.En Port med et godt potentiale. Drikkes nu, eller gemmes væk i kælderen de næste 10 - 30 år. Til de mest tålmodige Der venter en stor oplevelse!

 

Specifikationer
ProducentVallegre, Vinhos do Porto
LandPortugal
OmrådeDouro
Årgang2000
Alkohol20%
Flasker pr. kasse6 i trækasse
TypePortvin
Flaskestr.75 cl.