Wessex Saxon Garden Gin, 40,3%

Varenummer: 150770

På lager

Normalpris DKK 399,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Som at gå rundt i en blomnsterhave med noter af rosenblade, hibiscus og lavendel i perfekt balance. Traditionelle botaniske urter fuldender smagen i denne meget aromatiske gin. Wessex Saxon Garden Gin er en vidunderlig blød blomsterbaseret London Dry Gin.


Saxon Garden Gin er perfekt med en god tonic og masser af isterninger, eller prøv den i en Tom Collins og få en ny oplevelse af denne klassiske cocktail.


Wessex Distillery er et familieejet destilleri, der ligger syd for London. Destilleriet blev stiftet af familien Clark i 2017, med målet om at udvikle en række exceptionelt bløde og smagfulde gin, baseret på planter, frugter og urter der stammer fra det gamle Wessex. Familien har nøje studeret de middelalderlige beskrivelser af områdets botanik, og har udvalgt planter og urter der giver en ren og karakterfuld serie af gin. Alle familiens forskellige gin bliver destilleret i deres 240-liters kobberkedel ’Toby’.


Wessex flasken er fremstillet specielt for destilleriet og er inspireret af oldtidens apotekerflasker. De flotte flasker er produceret af genbrugsglas og hver variant har sin egen unikke farve. 

Specifikationer
ProducentWessex Distillery
LandEngland
StilBlomstret og aromatisk
Alkohol40,3%
TypeGin
Flaskestr.70 cl.