På lager
399,00 DKK

Wessex Saxon Garden Gin, 40,3%

Som at gå rundt i en blomnsterhave med noter af rosenblade, hibiscus og lavendel i perfekt balance. Traditionelle botaniske urter fuldender smagen i denne meget aromatiske gin. Wessex Saxon Garden Gin er en vidunderlig blød blomsterbaseret London Dry Gin.

Saxon Garden Gin er perfekt med en god tonic og masser af isterninger, eller prøv den i en Tom Collins og få en ny oplevelse af denne klassiske cocktail.

Wessex Distillery er et familieejet destilleri, der ligger syd for London. Destilleriet blev stiftet af familien Clark i 2017, med målet om at udvikle en række exceptionelt bløde og smagfulde gin, baseret på planter, frugter og urter der stammer fra det gamle Wessex. Familien har nøje studeret de middelalderlige beskrivelser af områdets botanik, og har udvalgt planter og urter der giver en ren og karakterfuld serie af gin. Alle familiens forskellige gin bliver destilleret i deres 240-liters kobberkedel ’Toby’.

Wessex flasken er fremstillet specielt for destilleriet og er inspireret af oldtidens apotekerflasker. De flotte flasker er produceret af genbrugsglas og hver variant har sin egen unikke farve. 

Specifikationer
ProducentWessex Distillery
StilBlomstret og aromatisk
TypeGin
Flaskestr.70 cl.
Alkohol40,3%
LandEngland
Varenr.150770
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Wessex Saxon Garden Gin, 40,3%
Din bedømmelse
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.