Wessex Wyvern's Spiced Gin, 40,3%

Varenummer: 150771

På lager

Normalpris DKK 375,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Varmende og krydret gin. Der er brugt ingefær og kardemomme samt lidt peber sammen med enebær og koriander. Denne sammensætning af krydderier resulterer i en meget nuanceret gin med en varm fylde. En fin eftersmag med honning og citrus skaber en flot balance i smagen. Trods de fyrige krydderier fornemmes smagen meget bløg og på ingen måde skarp.


Wessex Distillery er et familiedrevet destilleri, der ligger i hjertet af Surrey Hills, syd for London. Destilleriet blev stiftet af familien Clark i 2017, med målet om at udvikle en række exceptionelt bløde og smagfulde gin, baseret på planter, frugter og urter der stammer fra det gamle Wessex. Familien har nøje studeret de middelalderlige beskrivelser af områdets botanik, og har udvalgt planter og urter der giver en ren og karakterfuld serie af gin. Alle familiens forskellige gin bliver destilleret i deres 240-liters kobberkedel ’Toby’.


Den særligt fremstillede Wessex flaske er inspireret af oldtidens apotekerflasker, og er produceret af genbrugsglas. Hver variant har sin egen unikke klare farve. 

Specifikationer
ProducentWessex Distillery
LandEngland
StilFrisk og mild
Alkohol40,3%
TypeGin
Flaskestr.70 cl.