Zinfandel 2015, Margarett's Vineyard

Varenummer: 105007

Ikke på lager

Normalpris DKK 129,75
Fra DKK 99,75
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
105007
DKK 129,75
6
105007
DKK 99,75
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Margarett's Vineyards Zinfandel har alt man kan ønske sig i en amerikansk Zinfandel. Blød frugt, saftige røde bær, blød og rund mundfornemmelse og en let krydret eftersmag der slutter med et lille strejf af fad fra lagringen. Vinen er en ideel partner til krydrede retter, grill og rødt kød.

Beskrivelse

Detaljer

Producent
Vinhuset bag Margarett’s Vineyard hedder McNab Winery. Grundlæggeren af huset hed Margarett Romer Parducci, og denne serie af vine er opkaldt efter hende. Margarett var en hårdtarbejdende kvinde der nød et godt glas vin til sin middag, og vinhusets filosofi og tilgang har altid været, at lave vine med en gavmild frugt og som er særdeles madvenlige. Husets motto er: “We make wines that get people to ask for a second glass.” Druerne i husets vine kommer fra marker beliggende i Mendocino County.
Årlig produktion af Zinfandel fra huset er 280 kasser.

Smagekommentar
Vinen er dyb rubinrød i glasset og næsen mødes af røde bær, særligt søde jordbær og hindbær med nogle dybere, mørkere bær som brombær underneden. Smagen er frisk og saftig, med druens store frugtfylde, igen domineret af røde bær. Meget klassisk for Zinfandel slutter vinen af med et strejf af sødme og milde krydderier og et strejf af ristede noter fra fadlagringen. Det er en vin der egner sig til et bredt udvalg af retter, og er ideel til retter med rødt kød, gerne marineret grillkød, og de lidt mere krydrede retter.

Specifikationer
ProducentMcNab Winery
LandUSA
OmrådeCalifornien
Årgang2015
DrueZinfandel
StilBlød og frugtig
Alkohol14,5%
Passer tilKrydrede retter, rødt kød, meget anvendelig
Flasker pr. kasse12
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.