På lager
Pris pr. stk.
1.799,00  DKK

2015 Chateau Pichon-Longueville Baron, Pauillac. 2eme Cru Classé

97 Parker Point

En super aromatisk og dyb vin med en liflig duft af sorte bær som brombær og solbær. En fremragende vin, vi taler Pauillac i Bordeaux når det er allerbedst. En superårgang hvor alt ting gik op i en højere enhed. En tør og varm Juli måned, ikke for mange varme eller kolde nætter og perfekte forhold under høsten.  

Château Pichon-Longueville er nok et af de mest iøjnefaldende slotte på ”route des châteaux”. De slanke tårne og det høje tag giver det et næsten eventyragtigt udseende. Slottet er opkaldt efter Baron Jacques de Pichon de Longueville der i 1694 fik ejendommen som medgift, ved ægteskabet med Thérèse de Rausan.

I starten af 1980’erne, efter at slottet havde tilhørt familien Bouteiller i 54 år, blev det købt af forsikringsselskabet AXA Millésimes. Den daglige ledelse varetages i dag af Christian Seely, som samtidig er direktør for det berømte Portvinshus Quinta do Noval i Portugal. I midten af 1980’erne fik Château Pichon-Longueville foretaget en gennemgribende renovering af såvel slottet, som produktionsfaciliteterne, samt nyplantning af slottets Pauillac-vine, der udfordrer vinene fra Pichon-Comtesse-Lalande på vejens modsatte side, ligesom de træder lige i hælene på deres nabo Château Latour.

Specifikationer
Varenr.110167-1
ProducentChateau Pichon Baron
Drue65 % Cabernet Sauvignon, 30 % Merlot, 3 % Cabernet Franc, 2 % Petit Verdot
Årgang2015
TypeRødvin
Flaskestr.70 cl.
OmrådeBordeaux
LandFrankrig
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.