Hvid Rom

I modsætning til mørk rom, er den hvide rom typisk lagret i kortere tid, hvorfor den er klar til at drikke, umiddelbart efter den er blevet destilleret. Hvid rom har ofte en mere underspillet smag, og da den ikke er lagret på egetræsfade som mørk rom, beholder den sin lyse farve. Hos Vinkyperen har vi hvid rom til både romentusiasten og nybegynderen. Udforsk udvalget her på siden, og find en god flaske rom til dig og dit selskab i dag.

pr. side

7 varer

Faldende orden

7 varer

Oplev den fantastiske smag af hvid rom

Hvid rom er fremstillet gennem en omhyggelig destillationsproces, der fjerner farvestoffer og tanniner fra sukkerrørssaften, hvilket resulterer i en krystalklar væske. Den delikate smagsprofil byder blandt andet på noter af vanilje, karamel og tropiske frugter, der i sandhed skaber konnotationer til Caribien.

Hos Vinkyperen har vi gjort os umage for at kunne tilbyde dig hvid rom med et væld af forskellige smagsprofiler. Så uanset om du elsker rom direkte fra flasken eller blandet det op til en god cocktail, kan du trygt regne med, at vi hos Vinkyperen har masser af muligheder.

Den hvide rom er populær i flere drinks

Rommen har gennem historien været en type alkohol, der har været base for mange populære cocktails. Den nedtonede smag fra lys rom egner sig perfekt til en drink, da den ikke overdøver de andre smagselementer.

Du kan blandt andet lave følgende drinks med hvid rom:

  • Mojito
  • Strawberry Daiquiri
  • Piña Colada
  • Mai Tai

Uanset om du er til drinks med frugt, krydderier eller noget helt tredje, kan du trygt regne med, at en flaske hvid rom kan bidrage til en cocktail, der vil være et hit til flere lejligheder. 

Hos Vinkyperen hjælper vi dig gerne med at finde den rette rom

Hos Vinkyperen har vi mange års erfaring med salg af vin, whisky og spiritus, og vi tager hellere end gerne imod spørgsmål, hvis du er på jagt efter den helt rigtige flaske rom.

Vi ved, at det kan være svært at navigere i de mange producenter, smagsnuancer og anvendelsesforslag. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning, og du kan være sikker på, at vi altid gør vores bedste for at vende tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.