New Zealandsk hvidvin

Hos Vinkyperen kan du købe delikate og spændende hvidvine fra New Zealand. Det gælder naturligvis også den populære og klassiske Sauvignon Blanc vin, der på mange måder kendetegner landets vinproduktion. Udforsk sortimentet her på siden, og køb en lækker og aromatisk New Zealandsk hvidvin.

pr. side

1 vare

Stigende orden

1 vare

Køb Sauvignon Blanc hvidvine hos Vinkyperen

New Zealands vindyrkning går helt tilbage til 1800-tallet, hvor vinpionerer plantede de første vinstokke. På ganske få år er New Zealand blevet et af de mest efterspurgte vinlande i verden. Det skyldes særligt Sauvignon Blanc fra Marlborough, der står for cirka to-tredjedele af landets vinproduktion. 

Sauvignon Blanc druer har opnået stor popularitet og er et oplagt valg, når det kommer til New Zealandsk vin. Hos Vinkyperen kan du købe forskellige Sauvignon Blanc hvidvine. Her kan du både finde tidløse klassikere og moderne hvidvine med specielle nuancer.

Hvordan smager Savignon Blanc?

Sauvignon Blanc druen har en frisk og fyldig smag med høj syre. Derudover byder den på aromatiske smage med noter af blandt andet:

  • Hyldeblomst
  • Stikkelsbær
  • Græs 
  • Urter
  • Citrus

Det unikke ved Sauvignon Blanc druerne fra New Zealand er, at vinen ofte indeholder smagsnoter af tropisk frugt såsom passionsfrugt, fersken, melon og kiwi. Det bidrager til intense, friske og rene aromaer, der skaber en flot og livlig balance i vinen. Hvidvinene fra New Zealand har ligeledes mindre stringente toner end Sauvignon Blanc vine fra andre lande.

Udforsk delikate vine fra andre lande

Udover New Zealand er Frankrig også kendt for vindyrkning af Sauvignon Blanc. Hos Vinkyperen har vi et stort udvalg af delikate hvidvine fra Frankrig, som med god grund er et af verdens vigtigste vinlande. Franskmændene er specialister i at producere vin på både røde, blå og grønne druer. Her på webshoppen kan du blandt andet finde lækre vine på druesorter som Chardonnay, Merlot, Syrah og Riesling.

Når det kommer til rødvin, er New Zealand særligt kendt for Pinot Noir, som naturligvis også kan købes hos Vinkyperen. Du kan også finde fantastiske bud på blød og elegant Pinot Noir blandt vores amerikanske rødvine. USA er også et godt vinland, hvis du eksempelvis søger en mere tør og forfriskende Pinot Gris hvidvin - også kendt som Pinot Grigio. 

Uanset hvilket vinland du dykker ned i, finder du et bredt udvalg af unikke smagsoplevelser. Vi har selvfølgelig også vin fra lande som Italien, Spanien, Australien og så videre.

Har du spørgsmål? Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til en årgang, producent, druesort eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os her. Vi sidder klar med professionel vejledning og hjælper gerne med at guide dig gennem vores brede vinsortiment, så du kan finde dine favorit vine. 

Hvis du har en passion for vin og gerne vil høre mere om vinmarkerne, regionen eller dyrkningen af en specifik vin, er vi også klar til at hjælpe. Det gælder både online og i vores fysiske butik i Åbyhøj, som du altid er velkommen til at besøge. Hos Vinkyperen får du altid lave priser, sikker betaling og vin og spiritus i verdensklasse.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.