Vingave og chokolade

Kender du en, der elsker at nyde et godt glas vin? Eller som har en sød tand? Måske kan personen lide begge dele? Så kan du glæde ham eller hende med vores flotte gaveæsker. Nedenfor finder du nemlig udsøgt vin samt chokolade og andre søde sager, der er pakket flot ind. Vælg den gaveæske, du vil give, eller kontakt os for at få sammensæt den vingave, der passer til dit budget og modtagerens smag.
pr. side

26 varer

Stigende orden

26 varer

Giv en personlig gave med vin og chokolade

Hos Vinkyperen kan du finde en skøn gave med god vin og en personlig hilsen fra dig. Vi har nemlig nøje udvalgt bestemte rød- og hvidvine, de fleste personer kan lide. Du kan give gaven til en, der for eksempel fylder rundt, har jubilæum eller til den betænksomme vært. Kort sagt: vi har vin, som gave passer til de fleste anledninger. Tilføjer du også lidt chokolade eller slik til gaven, er der endnu større chance for, at du glæder modtageren. Så venter der en god smagsoplevelse, som personen sent glemmer.

Du kan naturligvis “bare” købe en flaske vin i supermarkedet og give den, som den er. Men hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af gaven? Forær for eksempel en god vin i en trækasse, hvor der også følger forskellige lækkerier med. Vi sørger for, at hele gaven er pakket ind i bånd og cellofan, så den fremstår både flot og indbydende. Du kan naturligvis også sammensætte din egen gaveæske med vin. Fortæl os, hvilke vine du vil give, og hvilke snacks der skal vedlægges, hvis du vil have det med. 

Vi rådgiver dig undervejs, så du får valgt den perfekte gave. Hos Vinkyperen har vi nemlig flere års erfaring i at finde gaver til enhver. Samtidig er vores vingaver udvalgt af vores kvalitetsbevidste specialister, og de går ikke på kompromis med hverken smag eller råvarer. Så lad dig inspirere i vores store udvalg, og glæd en heldig modtager med eksklusive vingaver eller gavekurve fra os.

Byt din vingave ud med chokolade og spiritus

Er personen hverken til vin eller chokolade, så går du heldigvis ikke forgæves hos os. Selvom vi har meget vin til alle anledninger, så tilbyder vi også et stort udvalg af forskelligt slags spiritus og lækkerier med masser af smag samt aroma. Glæd personen med for eksempel:

  • Gaveæsker med udvalgt rom, whisky eller cognac
  • Gavekurve med alt, hvad hjertet begærer af søde sager
  • Gavekurve med eksklusive og udsøgte chokolader

Vores store udvalg af whisky, rom og cognac kan helt sikkert friste. Den udvalgte spiritus stimulerer både smags- og lugtesans med forførende og elegante aromaer. Forær for eksempel en skøn rom, der giver modtageren en fløjlsblød og rund smagsoplevelse. Eller hvad med en udsøgt whisky, der åbner for helt nye smagsnuancer? Med den rette gaveæske kan han eller hun slutte en god aften af med et glas spiritus som gave.

Både vores udvalg af vingaver og de andre gavekurve fås i næsten alle prisklasser – lige fra under 100 kroner til det mere eksklusive prisleje. Vi har også indpakningen, der passer til. Hvad enten det er en sort gaveæske med rom eller en overdådig kurv fyldt med lakrids, vingummi og delikat chokolade. De mange muligheder betyder, at du kan give en gave, der passer til dit budget, og som skaber en positiv oplevelse for modtageren.

Bestil din gaveæske med vin og chokolade online

Der findes ikke en bedre måde at udtrykke sig på end med en gave med kærlighed. Om det er til din kæreste på valentinsdag, en god kollega eller hvilke som helst andre anledninger. Derfor sørger vi også for, at enhver gaveæske med vin, chokolade eller spiritus er pakket nydeligt ind og sendt hurtigt afsted. Vi ønsker nemlig også, at du får en god oplevelse, når du handler hos os. Har du spørgsmål til vinen, levering eller lignende, er du derfor velkommen til at besøge eller kontakte os. Uanset hvad du køber, garanterer vi for, at smagsløgene forkæles på ypperste vis.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.