Gaver

Nedenfor finder du et lille udpluk af vort sortiment som er velegnet til vingaver/receptionsgaver/julegaver. Husk at alle vore vine kan pakkes i kurve, gavekartoner eller cellofan. I butikken har vi også et stort udvalg i delikatesser, chokolade og andre søde sager, som kan kombineres i gaver.
Kontakt os på telefon 86 12 55 20 eller send en e-mail på [email protected] for at få et konkret tilbud. Vi sammensætter netop den vingave der passer til dit budget og modtagerens smag.

pr. side

22 varer

Faldende orden

22 varer

Vingaver er dit sikre valg

Hos Vinkyperen er vi specialister i at finde gaver til enhver smag. Om du søger flotte vingaver, gavekurve eller gaveæsker; vi er leveringsdygtige i det hele. Så lad dig inspirere i vores store udvalg, og glæd en heldig modtager med eksklusive vingaver og gavekurve fra Vinkyperen. 

Om du er på jagt efter den perfekte vingave til den altid betænksomme vært, eller om du skal fejre reception, jubilæum eller rund fødselsdag, så kan vi uden tvivl hjælpe dig. En lækker gavekurv eller vingave fra Vinkyperen vil helt sikkert falde i god jord hos modtageren og give dem en smagsoplevelse, de sent vil glemme. 

Vi har produkter til slikmunden, vinconnaiseurenm likørelskeren og alle anledninger. Hos Vinkyperen kan du blandt andet finde:

* Gaveæsker med udvalgte specialrom

* Gavekurve med alt, hvad hjertet begærer af søde sager

* Vingaver med særligt udvalgte rød- og hvidvine

* Gavekurve med eksklusive og udsøgte chokolader

Forkæl din modtager med en vingave eller gavekurv

Nogle gange er der behov for blomster, mens der andre gange er behov for ekstra luksus og selvforkælelse i form af populære vingaver eller gavekurv fra Vinkyperen. Uanset hvad du køber, garanterer vi dig for, at dine smagsløg forkæles på ypperste vis. Vinen vil blive valgt med modtager i tankerne. Hvis en vingave ikke er det rette valg for dig, finder du hos os også det komplette weekend-kit, hvor du får ingredienserne til en drink med tilhørende knasende snacks. Så er din modtager klar til at få gæster eller blot forkæle sig selv. Vores fristende slikgaver med blød vingummi, stærk lakrids og delikat chokolade kan også få enhver sød tand til at løbe i vand. Hele familien vil elske denne gave. Hvis du vil forkæle dig selv eller en heldig modtager med en uforglemmelig oplevelse, så tag et kig på vores muligheder for vin- eller spiritussmagning. Her kan I både stifte bekendtskab med nye smagsoplevelser, og få spændende indsigt i vinens forunderlige verden. Vores kyndige vinspecialister guider jer hele vejen igennem, og sikrer jer en lærerig, interessant og sjov oplevelse sammen.

Personlige gavekurve og vingaver fra Vinkyperen

Vores vingaver og gavekurve kommer i forskellige prisklasser. Og vi har indpakningen der passer til om det er en sort gaveæske eller gavekasse. Hvad enten det skal være en overdådig kurv fyldt med lækkerier, eller om det skal være en simpel og udsøgt sammensætning af lækre vine, så er Vinkyperen det rette sted. Vi tilbyder også firmalogo på trækasser. Hos Vinkyperen går vi ikke på kompromis med kvalitet, og derfor udmærker alle vores varer sig ved at skille sig ud på såvel smag som aroma, alt vil være nøje udvalgt. Du kan vælge lige den sammensætning af vidunderlige vine, chokolader, spiritus eller andre former for lækkerier, der passer til din modtager fra vores store sortiment. Hos Vinkyperen finder du en personlig gave, der med garanti vil falde i god jord og glæde store som små, hvor der er masser at gå på opdagelse i. Vores store udvalg af både whisky, rom og cognac kan helt sikkert også friste. Vi tilbyder rom, der giver dig en fløjlsblød og rund smagsoplevelse eller en udsøgt whisky, der åbner op for helt nye smagsnuancer. Der findes ikke en bedre måde at slutte en god aften af på end med et glas cognac, rom eller whisky. Det stimulerer både smags- og lugtesans med deres forførende og elegante aromaer. 

Hos Vinkyperen er vi vinspecialister

Der findes ikke en bedre måde at udtrykke sig på end med en gave med kærlighed. Om det er til din kæreste på valentinsdag eller en god kollega eller hvilke som helst andre anledninger. Dette er lige netop, hvad vores vingaver, gavekurve og gaveæsker fra Vinkyperen er. De er spækket med kærlighed. Fælles for alle vore varer er, at de er udvalgt af vores kvalitetsbevidste specialister, og de går ikke på kompromis med hverken smag eller råvarer. Køb din næste perfekte gave hos Vinkyperen og udover de forskellige flasker og godter så fokuser vi på at give en positiv oplevelse hvad smag angår. Se alle vores forslag til vingaver online.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.