Cold Hand Winery Gaveæske 3 x 10 cl.

Varenummer: 100819073421371230258

Ikke på lager

Normalpris DKK 299,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Et virklig flot og indbydende gavesæt fra æblevins producenten Cold Hand Winery. indeholdende deres 3 primærer varianter, Malus Danica, Malus X Feminam og Malus X Masculine

Beskrivelse

Detaljer

Malus Danica er en kryo-koncentreret æblevin af æblesorterne Ingrid Marie, Cox Orange, Filippa, Ildrød Pigeon, Elstar og Jonagold. Hver æblesort er plukket ved den optimale modenhed og straks efter presset til most og siden frosset på et fryselager. Frysningen og den efterfølgende optøning ved 0 grader udendørs, koncentrerer mosten til en tyktflydende æblesirup, der meget langsomt og nænsomt koldgæres ved vineriet i 12 måneder. Resultatet er en intens æbleoplevelse med høj syre og sirupsagtig æblesødme, der fylder munden med velsmag og overraskelse. Malus Danica bør nydes afkølet, 5-8 grader, til gode oste, dessert eller bare som en oplevelse i sig selv.

Malus X Serien er en dessertvin som kombinerer æblets mest ekstreme udtryksformer, - varmen fra den brændte Eau de Vie og sødmen fra den frosne æblemost. De topmodne Ingrid Marie æbler af klonen Karin Schneider blev presset sidst i november til den fineste, lyserøde æblemost. Mosten blev derefter dybfrosset i et fryserum. Ved optøningen indeholdt den tykke, sukkerholdige most mere end 3 gange så meget sukker, syre og aroma som æblemosten. Denne sirup blev blandet med Eau de Vie fra et af danmarks dygtigste brænderier.

 

 

Specifikationer
ProducentCold Hand Winery
LandDanmark
OmrådeØstjylland
Alkohol11-40%
Flaskestr.3 x 10 cl.