Alkoholfri vin

Hvis du er på jagt efter den ideelle alkoholfri vin, behøves du ikke lede længere. Hos Vinkyperen kan du sikkert købe din vin, hvad end det skal være alkoholfri eller ej. Udvælg dine favoritter her på siden, eller besøg vores butik. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den ideelle vin til enhver lejlighed.
pr. side

4 varer

Stigende orden

4 varer

Alkoholfri vin til alle lejligheder

Hvad end du får gæster på besøg eller blot ønsker nyde et godt glas vin, kan du uden problemer undgå alkoholen. Dog kan det være svært at finde en god, alkoholfri vin - men det står vi klar til at hjælpe dig med hos Vinkyperen. Vin skal nemlig være for alle, uanset om du drikker alkohol eller ej. Dyk ned i vores spændende udvalg af alkoholfri vine her på siden, og find din nye favorit i dag. Du finder lækre og velsmagende vin uden alkohol, som tilbyder den samme oplevelse som et “almindeligt” glas vin. Vi mener nemlig, at alle skal kunne nyde et godt glas vin alene eller sammen med gæster. Derfor kan du altså trygt vælge en af vores alkoholfri vine hos Vinkyperen, når du vil forkæle dig selv. 

Her finder du god alkoholfri vin

Måske tænker du, at du mister smag og kvalitet, når du vælger en alkoholfri vin. Det er dog ikke tilfældet hos Vinkyperen. Vi har nemlig nøje udvalgt, hvad vi fører i vores sortiment af alkoholfri vine. Det betyder, at du får det skarpeste udvalg til en fordelagtig pris. Og vores alkoholfri vine er ingen undtagelse.

Der findes ikke noget land der er specielt kendt for at lave alkoholfri vin, men I Tyskland bl.a. er man blevet rigitg dygtig til at lave smagfulde vine uden alkohol.

Sådan opbevarer du alkoholfri vin

Afkølet med låg. Uden alkohol holder vinen sig også i kortere tid, den bliver det man kalder ustabil. Men sæt den på køl og du kan sagtens holde den i op til en uge alt efter hvor meget der er tilbage i flasken. 

Sådan drikker du bedst din alkoholfri vin

Generelt anbefales det af vinproducenterne, at alkoholfri vine nydes køligt uanset, hvilken type det er. En rødvin drikkes dog ofte ved stuetemperatur - og det kan du også sagtens med en alkoholfri version. Her får du en mere frugtig smag. Serverer du den derimod kølig, fremhæves tanninerne, som bidrager med en fyldig og rund smag i munden.  

Hvidvin og mousserende vin serveres og drikkes bedst køligt - og det er helt fantastisk på en lun sommerdag ude på terrassen. Vores hvidvine og mousserende vine giver en forfriskende og fyldig fornemmelse, som minder utroligt meget om den “almindelig” type. Du kan derfor trygt give dig i kast med alkoholfri vin fra Vinkyperen.

Fordelene ved alkoholfri vin

Der er naturligvis fordele og ulemper ting ved at købe alkoholfri vin. Fordelene giver sig selv. Man kan drikke den hvis man er gravid, er chauffør eller har andre grunde til ikke at indtage alkohol, og man får stadig følelsen af at være en del af festen. Og så indeholder alkoholfri vin mindre kalorier end almindelig vin.

En af ulemperne er til gengæld at mange har svært ved at finde den rette smag, for specielt de alkoholfrie rødvine smager en smule anderledes end normal vin og er måske en del sødere. Dog er det blevet meget bedre end før hen, og vi kan sagtens stå inde for vinene i vores sortiment. 

 

 

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.