Taittinger

Leder du efter Champagne i absolut verdensklasse? Så behøver du ikke at kigge længere end Taittinger. I Reims har Champagne husene produceret champagne gennem flere århundreder, hvorfor du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden. Taittingers kældre ligger i et kloster fra 13. århundrede, hvor munkene brugte kældrene til vinopbevaring. Prøv verdensklasse Champagne fra det 3. ældste eksisterende champagnehus i dag.

pr. side

8 varer

Stigende orden

8 varer

Et Champagnehus fyldt med historie

Taittinger Champagne repræsenterer en storslået arv, der strækker sig tilbage til 1700-tallet. Dette prestigefyldte champagnehus blev grundlagt i 1734 og har gennemlevet epoker som den franske revolution.

På trods af turbulente tider fortsatte Taittinger med at fremstille ekstraordinære champagner, der afspejler elegancen og dybden af Champagne-regionen. Uanset om du er begynder eller øvet champagnedrikker, kan du være sikker på, at historien kan mærkes i hvert boblende glas af Taittinger Champagne.

Få velafbalanceret Champagne fra Reims

Champagne taittinger brut réserve er primært lavet på Chardonnay og Pinot Noir og er en af de mest populære varianter fra Taittinger. Det er en tør og frisk cuvée med delikate aromaer af hvide blomster, der uden tvivl vil være en god tilføjelse til ethvert selskab.

I vores udvalg fra Taittinger finder du også demi-sec champagner, der hælder en smule mere til den søde side. Hvis du er ny i champagnens verden, kan demi-sec være et godt sted at starte. Du kan med fordel købe flere flasker på samme tid, så du har mulighed for at finde frem til din favorit.

Kvalitet og tradition vægtes højt hos Champagne Taittinger, og når du drikker et glas derfra, kan du derfor altid være sikker på vedvarende bobler og masser af smag. Alt i alt en flot Champagne, du ikke må gå glip af.

Taittinger passer til enhver anledning

Taittinger Champagne er den ultimative følgesvend til enhver begivenhed. Med sin forførende finesse og udsøgte smag formår den at hæve stemningen og tilføje en gnist af luksus til ethvert øjeblik.
Uanset om det er en festlig fejring, en romantisk middag eller en vellykket bedriftsmøde, er Taittingers champagner skabt til at imponere og glæde. Hos Vinkyperen finder du flere forskellige slags Taittinger – fra brut til semi-sec, og det betyder, at du har mulighed for at finde fantastisk champagne, der passer til enhver smag.

Vi hjælper dig med at finde den helt rette champagne

Er du på jagt efter champagne, og har du brug for gode råd? Hos https://vinkyperen.dk/om-os har vi mange års erfaring med champagnehandel, og vi er eksperter, når det kommer til at identificere de helt rigtige bobler til enhver anledning.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit champagnekøb, er du altid velkommen til at kontakte os Du kan kontakte os via mail eller telefon, og vi gør altid vores bedste for at vende tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

 

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.