Om os

Leder du efter en god vin i Århus? Kig forbi hos Vinkyperen. Vi er en erfaren vinbutik i Åbyhøj og har et stort udvalg af vine, som giver en særlig vinoplevelse. Du finder blandt andet rød- og hvidvine samt portvin og mousserende vine fra mange velkendte områder. Samtidig tilbyder vi fristende specialiteter og et stort sortiment af velsmagende spiritus – lige fra chokolade og lakrids til whisky og rom.

Al sortiment i vores vinbutik i Århus er nøje udvalgt af vores specialister, der hyppigt besøger og har et stort netværk i de førende vinlande. Det giver os mulighed for at finde de, ofte små, producenter, som lever og ånder for deres vine. Samtidig bliver forretningen drevet af Anders Prior Hansen, der er 3. generation indenfor branchen. For dig betyder det en erfaren vinhandel i Århus med mange unikke vine til alle anledninger og præferencer. 

Find vores vinbutik i Århus her, eller gå på opdagelse i vores store udvalg af vin online. Der er helt sikkert en variant, du ikke har prøvet, og vi står klar til at guide dig gennem det store udvalg hos vinhandleren. Så kommer du herfra med den helt rigtige vin.

En vinhandel i Århus uden dyre mellemled

Hovedparten af vores vin og spiritus bliver hentet direkte hjem fra dygtige producenter. Uden fordyrende grossistled. Når du besøger vores vinhandel i Århus eller online, kan du derfor købe drikkelse af høj kvalitet til en lav pris. Det giver dig rig mulighed for at smage forskellige varianter og til et budget, der passer dig.


Selve Vinkyperen startede i 1975 med idéen om, at god vin kræver god vejledning. I butikken har du derfor også mulighed for at nyde arrangementer og smagninger, der gør dig klogere på, hvilke vine der passer godt til dine smagsløg og maden. Det er uanset, om du allerede er connaisseur inden for vin eller bare gerne vil finde en god flaske til middagen. Med vores vinsmagninger bliver du dermed endnu klogere på vinens verden.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.