Delikatesser og chokolade

Leder du efter den perfekte gave til en helt særlig person? Chokoladegaver er altid en sikker vinder. Uanset om gaven skal gives i fødselsdagsgave, valentinsgave eller afskedsgave til en kollega, så vil den med garanti falde i god jord hos modtageren. For hvem sætter ikke pris på en æske chokolade? Måske kombineret med lidt mousserende vin eller en god spiritus?

Hos Vinkyperen kan du finde et bredt udvalg af fyldte chokolader og andre delikatesser. Perfekte til alle anledninger. Både som en dejlig gave eller til dig selv. Vælg blandt vores store udvalg herunder.

pr. side

6 varer

Stigende orden

6 varer

Køb en gaveæske med fyldte chokolader

Med en chokoladegave går du aldrig helt galt i byen. Chokolader kan nemlig gives i alle anledninger. Store som små. Mange af vores chokoladegaver er pakket ind i en fin æske med sløjfe. Du kan også vælge vores store slikgave med et hav af forskellige delikatesser - perfekt til modtageren med den søde tand. I denne gave får du blandt andet: 

  • 1 æske karamel 
  • 1 æske kakaotrøfler 
  • Italienske småkager 
  • Forskellige lakridser 
  • Forskellige chokoladekugler

Vores chokoladeæsker egner sig perfekt til alle dem, der sætter pris på chokolade i høj kvalitet. Hvad enten du eller gavemodtageren er til hvid, lys eller mørk chokolade, eller måske elsker chokoladetrøfler, så har vi æsker, der passer til jeres smag.

Når du køber en chokolade fra Vinkyperen, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vores chokolader er nemlig lavet på smagfulde kakaobønner. Vi stiller høje krav til vores leverandører og har altid råvarernes kvalitet for øje. Vores gaveæsker er indbegrebet af kvalitet. Det gælder både det lækre chokolade, du finder indeni i æskerne, men selvfølgelig også indpakningen, som omgiver de lækre sager. Så bestil en æske chokolade, og forkæl dig selv, eller en du har kær, med lidt eksklusivitet og luksus.

Chokolade og en god flaske vin eller spiritus

Leder du efter den oplagte værtsgave til et middagsselskab? Måske noget andet end en buket blomster? En æske med lækre chokolader sammen med en flaske vin eller nogle skønne bobler er altid et godt valg, hvis du vil forkæle modtageren. En god flaske vin vil her selvfølgelig være oplagt, hvis du godt kunne tænke dig at medbringe noget til maden. Men vi har også et hav af udsøgte rom, cognac og whisky, hvis middagens vært er lidt af en feinschmecker. 

En chokoladegave kan med fordel deles efter jeres middag. På den måde kan du også selv få lov til at smage på den lækre chokolade, du har medbragt. Smart, ikke?

En spiselig gave til kvinden i dit liv

Kærester, mødre, døtre og veninder – alle kvinder fortjener at blive forkælet. Og hvad bedre end en æske god chokolade til det formål? Vores gaveæsker med lækker chokolade vil helt sikkert falde i god jord, hvis du skal give en gave til en helt særlig kvinde. Uanset om det er i anledningen af kvindernes internationale kampdag, mors dag, valentinsdag eller en anden mærkedag, hvor kvinden i dit liv er i fokus, så vil vores chokoladeæsker passe godt 

ind. Vælg de helt rette chokolader her.

Køb chokolader og andre delikatesser hos Vinkyperen

Hos Vinkyperen går vi op i kvalitet. Det gælder uanset om det er chokolade, spiritus eller vin, du køber hos os. Du kan derfor også roligt sætte tænderne i vores chokolader  – eller give den videre i gave, hvis du selv kan undvære. 

Vil du sende chokolade med posten? Eller har du brug for vejledning, inden du foretager dit køb? Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores chokolader eller andet i vores sortiment. Vi hjælper dig gerne med stort og småt. Du finder vores kontaktinformation her.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.