Cold Hand Winery Gaveæske 3 x 20 cl. Dansk dessertvin
Cold Hand Winery er en dansk success historie, hvor danske æble og pærer er hovedeingridiensen i deres fantastiske frugtvine. Vinene bliver fremstilles efter kryokoncentrations metoden, hvor frugterne koldpresses lige efter høst og mosten fryses. Under optøning adskilles vandet i mosten mens sukker, syre, aroma og farve drypper af som tyk rå sirup. De gyldne dråber kan herefter fermenteres til intense danske isvine med en helt særlig nordisk syreprofil og aroma.
Malus Danica:
Kryokoncentreret æblevin lavet på danske æbler af sorterne Ingrid Marie, Filippa, Elstar, Jonagold og Belle de Boskoop. Vinen der startede vores frugtvinseventyr. Malus Danica balancerer perfekt æblernes vidunderlige aroma, sødme og syre. Duften af honning, sød æblemos og frisk æbleskræl vælter op af glasset, og smagen er frisk og fyldig. Anbefales til oste, desserter eller et dejligt glas i sig selv. Også god charcuterie eller fede retter som rillette.
9,5% vol.
Pyrus Danica:
Kryokoncentreret pærevin lavet på danske pærer af sorterne Lucas og Conference. Pyrus Danica har en aromatisk duft af tørret abrikos, vanilje og blomster. Smagen er dyb og intens af moden pære og brunet smør, som afsluttes af en behagelig bitterhed fra pæreskindet. Perfekt til oste, søde desserter og klassiske pæredesserter.
10% vol.
Cydonia:
Kryokoncentreret kvædevin lavet på danske æble- og pærekvæder. Cydonia balancerer perfekt kvædernes vidunderlige aroma, sødme og syre. Duften er parfumeret af tropisk frugt og blomster. Den friske syre afrundes af honningblød sødme med et behageligt strejf af bitterhed. En lækker dessertvin, som er skøn til ostebordet, desserter eller som et godt glas i sig selv.
11% vol.
Varenr. | 111476 |
---|---|
Producent | Cold Hand Winery |
Type | Isvin |
Flaskestr. | 20 cl. |
Område | Østjylland |
Land | Danmark |