På lager
325,00  DKK

Ron Abuelo 12 år, Gran Reserva Rum, 40%

Smagen er krydret og fyldig med en god balance. Eftersmagen er lang og sød. En dejlig rom i den spanske stil. Rommen er blandet af to stilarter: en let, ren rom destilleret til en højere alkoholprocent og en aromatisk base rom med en fed, eksotisk smag. Herefter lagres det på egefade der tilføjer noter af vanilje og karamel.

"Abuelo betyder ”bedstefar” på spansk, og den gamle mand på mærkatet er udtryk for essensen af vores produkt: arv og tradition.” –siger Luis J. Varela Jr., der, som tredje generations medlem af Varela familien, passer forretningen.”Vi er meget stolte af vores Panamanske nation og vi tror på at dette magiske land besidder de bedste områder til at skabe de allerbedste rom.”

Imens rom i dag er lagret i adskillige lande verden over, er rommen fra Abuelo unik grundet klimaet i Pesé, beliggende i en lille dal i Azuero Peninsula. Den moderate nedbør, de kolde nætter og fugtige dage spiller alt sammen en rolle i udviklingen og modningen af rommen. Firmaet kan kun kontrollere processen frem til lagring. Sukkerrørene bliver sået og høstet af håndkraft, al destillation og lagring foregår kun på ejendommen. Masser af omsorg og opmærksomhed under hele processen resulterer i en kollektion af rom der både har dybde og er yderst behagelig at drikke.

Double Gold i 2009 og 2010, San Francisco World Spirits Competition.
- Best Central American Rum 2010 - Golden Rum Barrel Award

- Rum XP Gold 2010

Specifikationer
Varenr.142146
ProducentVarela Hermanos Distillery
StilSpansk Stilart
TypeRom
Flaskestr.70 cl.
Alkohol40%
Alder12 år
OmrådeMellemamerika
LandPanama
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.