Ron Abuelo 12 år, Gran Reserva Rum, 40% - Rom fra Panama

Varenummer: 142146

På lager

Normalpris DKK 299,00

Smagen er krydret og fyldig med en god balance. Eftersmagen er lang og sød. En dejlig rom i den spanske stil. Rommen er blandet af to stilarter: en let, ren rom destilleret til en højere alkoholprocent og en aromatisk base rom med en fed, eksotisk smag. Herefter lagres det på egefade der tilføjer noter af vanilje og karamel.

Beskrivelse

Detaljer

Abuelo betyder ”bedstefar” på spansk, og den gamle mand på mærkatet er udtryk for essensen af vores produkt: arv og tradition.” –siger Luis J. Varela Jr., som, som tredje generations medlem af Varela familien, passer forretningen.”Vi er meget stolte af vores Panamanske nation og vi tror på at dette magiske land besidder de bedste områder til at skabe de allerbedste rom.”

Imens rom i dag er lagret i adskillige lande verden over, er rommen fra Abuelo unik grundet klimaet i Pesé, beliggende i en lille fertil dal i Azuero Peninsula. Den moderate nedbør, de kolde nætter og fugtige dage spiller alt sammen en rolle i udviklingen og modningen af rommen. Firmaet kan kun kontrollere processen frem til lagring. Sukkerrørene bliver sået og høstet af håndkraft, al destillation og lagring foregår kun på ejendommen. Masser af omsorg og opmærksomhed under hele processen resulterer i en kollektion af rom der både har dybde og er yderst behagelig at drikke.

 

I næsen kan sukkerrørenes sødme duftes sammen med et lifligt strejf af appelsinskal. Smagen er krydret og fyldig med en god balance. Eftersmagen er lang og sød. En dejlig rom i den spanske stil. Rommen er blandet af to stilarter: en let, ren rom destilleret til en højere alkoholprocent og en aromatisk base rom med en fed, eksotisk smag. Herefter lagres det på egefade der tilføjer noter af vanilje og karamel; det endelige resultat er en rig og aromatisk rom med bløde, komplekse nuancer. Ved en hyppig kontrol med både udstyr og smagspanel sikrer destilleriet sig en ensartethed i hver en rom produceret.

 

- Double Gold i 2009 og 2010, San Francisco World Spirits Competition.
- Best Central American Rum 2010 - Golden Rum Barrel Awards

- Rum XP Gold 2010

Specifikationer
ProducentVarela Hermanos Distillery
LandPanama
OmrådeMellemamerika
Alder12 år
StillSpansk Stilart
Alkohol40%
TypeRom
Flaskestr.70 cl.