På lager
999,00  DKK

Ron Abuelo Centuria, Reserva de la Familia, Solera Rum 30 år, 40%

Ron Abuelo Centuria Reserva de la Familia er en udsøgt Solera blended rom fra Panama. Hvor man har brugt helt op til 30 år gammelt rom, for at få den helt perfekte smag.Ron Abuelo Centuria Reserva De La Familia vandt prisen for Bedste Nye Rom ved Golden Rum Barrel Awards i oktober 2011 i London.

Smagen er enormt fyldig, næsten over i sirup fylde med noter af valnødder, svesker og kanel samt en lang frugtsød finish.

Rommen er blevet rost til skyerne af anmeldere verden over, og de tøvede ikke længe, da de skulle nå til enighed ved tildeling af platin-medaljen ved den internationale spiritus anmeldelse 2011! Dommerne faldt næsten ned af stolene, da de smagte på Centuria. Den kobberfarvede rom, mindede dem om ”et stykke af himlen”  - Ron Abuelo Centuria med op til 30 år på hvide egefade fik ved denne bedømmelse 96 point!

I Spirit Journal, septmeber 2011 fik Centuria også højt rosende ord med sig på vejen...

aromatiske noter af pipetobak, gammel læderstol, ristede skumfiduser og eg. Senere finder man endnu mere dybde i duften, mest fremtrædende er mint, tørrede blomster og også honning og urter; en klassisk rombouquet, der byder på noget nyt hele tiden, - fantastisk.Som det første er smagen dyb og vid; smagsnoter af brunt sukker, melasse, kirsebær og honning fortryller smagsløgene. Efterfølgende reflekteres dette ved smagen af tørrede svesker, brunt sukker og chokoladeovertrukne nødder. Eftersmagen er lige så elegant og majestætisk som rommen starter ud. En af de største oplevelser jeg har haft med rom i lang tid. Gør hvad end der skal til, for at købe en flaske!..,”

Med disse ord blev Ron Abuelo Centuria den højst anbefalede rom/*****! -5 stjerner, intet mindre...

Specifikationer
Varenr.142147
ProducentVarela Hermanos Distillery
StilSpansk Stilart
TypeRom
Flaskestr.70 cl.
Alkohol40%
OmrådeMellemamerika
LandPanama
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.