På lager
389,00  DKK

A.H. Riise X.O. The Thin Blue Line 40%

Smagen har en forunderlig mildhed, fantastisk rundhed blottet for skarpe kanter. Vi smager nelikke og engelsk lakrids og honning. Her er tale om en dram der virkelig stryger en med hårene. Efterlader en lang og varm eftersmag. Næsen giver noter af honning og gammelt læder. Det florale er nedtonet, i stedet får vi påmindelser om varme vinterkrydderrier og mild tobak. 

Historien går: A.H. Riise Thin Blue Line. Sammen har vi skabt en helt særlig, eksklusiv dram: A.H. Riise The Thin Blue Line Denmark. Det er en X.O. Reservé. Dette er et blend lavet helt specielt til støtteforeningen og er særdeles velsmagende.

The Thin Blue Line Denmark er en frivillig forening, som er stiftet og drevet non profit af menige ansatte i politiet. Foreningen er stiftet på baggrund af 2 alvorlige skudepisoder mod danske betjente i 2016, den ene desværre med dødelig udgang. Foreningen har til formål at støtte nuværende og tidligere ansatte ved politiet, som er kommet alvorligt psykisk eller fysisk til skade i tjenesten. Foreningen støtter ligeledes de pårørende og efterladte.

Ved købet af denne flaske rom, støtter du foreningens fremtidige økonomiske arbejde for, at kunne hjælpe politifolk der er kommet alvorligt til skade ved udførslen af deres job i politiet. Mennesker og familier, som har betalt en høj pris, for af passe på det danske samfund.

Specifikationer
Varenr.142310-3
ProducentA.H. Riise
Passer tilDrikkes rent eller som ledsage til desserten
StilSød
TypeRom
Flaskestr.70 cl.
Alkohol40%
OmrådeCaribien
LandDe Vestindiske Øer
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.