A.H. Riise X.O. The Thin Blue Line 40%

Varenummer: 1008190734211250253049

På lager

Normalpris DKK 379,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

A.H. Riise X.O. Reserve Special Edition - The Thin Blue Line Denmark

Beskrivelse

Detaljer

Historien går:

A.H. Riise Thin Blue Line. Sammen har vi skabt en helt særlig, eksklusiv rom: A.H. Riise The Thin Blue Line Denmark. Rommen er en X.O. Reservé Rum. Dette er et blend lavet helt specielt til støtteforeningen og er særdeles velsmagende.

Næsen giver noter af honning og gammelt læder. Det florale er nedtonet, i stedet får vi påmindelser om varme vinter krydderrier og mild tobak.

Smagen har en forunderlig mildhed, fantastisk rundhed blottet for skarpe kanter. Vi smager nelikke og engelsk lakrids, også her får vi honning. Her er tale om en rom der virkelig stryger en med hårene. Efterlader en lang og varm eftersmag.

The Thin Blue Line Denmark, er en frivillig forening, som er stiftet og drevet non profit af menige ansatte i politiet. Foreningen er stiftet på baggrund af 2 alvorlige skudepisoder mod danske betjente i 2016, den ene desværre med dødelig udgang.

Foreningen har til formål at støtte nuværende og tidligere ansatte ved politiet, som er kommet alvorligt psykisk eller fysisk til skade i tjenesten. Foreningen støtter ligeledes de pårørende og efterladte.

Ved købet af denne flaske rom, støtter du foreningens fremtidige økonomiske arbejde for, at kunne hjælpe politifolk der er kommet alvorligt til skade ved udførslen af deres job i politiet. Mennesker og familier, som har betalt en høj pris, for af passe på det danske samfund.

Specifikationer
ProducentA.H. Riise
LandDe Vestindiske Øer
OmrådeCaribien
StillSød
Alkohol40%
Passer tilDrikkes rent eller som ledsage til desserten
TypeRom
Flaskestr.70 cl.