Ardnamurchan AD/02.22 Cask Strength Single Malt Whisky 58,7%

Varenummer: 140077-3

På lager

Normalpris DKK 599,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

En super dram til prisen! Virkelig stor oplevelse og kan nemt sippes ved fadstyrke, hvis det er det man ønsker. Mild i forhold til sin styrke men fuld af karakter. En utrolig fin balance mellem røgen og den fyldige highland smag. Er du fan af Ardnamurchan er dette en whisky du skal have på hylden, og har du aldrig smagt Ardnamurchan før, så er dette et perfekt eksempel på, hvad de kan i det Vestlige Skotske Højland. 


Det er blevet til små 13000 flasker på verdensplan, hvilket er et rigtigt fint antal, hvor kvaliteten og ikke kvantiteten stadig er i fokus. Der er brugt 40 fade med "peated" whisky og 10 fade med ikke "peated" whisky, hvoraf fem af dem er fra sherryfade.  


I duften mødes du af liflige pære, tobak, havsalt, ristet eg og en subtil afrundet peat. Smagen er fyldig og blød, hvor røgen er perfekt integreret sammen med de mange nuancer af moden hvid frugt, ingefær og brændte mandler. 


Adelphi Selection er moderselskabet bag Ardnamurchan Distillery, og Adelphi er en af verdens mest anerkendte uafhængige aftappere, så det er heller ikke hvem som helst der står bag disse fantastiske aftapninger.


 

Specifikationer
ProducentArdnamurchan
LandSkotland
OmrådeHighland
ÅrgangAD/02.22
StilHighland Single Malt
Alkohol58,7%
TypeWhisky
Flaskestr.70 cl.