På lager
Pris pr. stk.
349,00  DKK

Champagne Charles Coquet

Fyldig, harmonisk og tør Champagne. Her er en rigtig god Champagne til en rigtig god pris!

I 1969 etablerede Alain Soutiran sig som vinbonde i Champagne med kun 2 hektar vinmarker omkring land

Charles Coquet fremstilles af Soutiran, som laver fabelagtige Grand Cru Champagner i hjertet af Champagnedistriktet, Ambonnay. Druerne i Charles Coquet dyrkes dog ikke af Soutiran selv, men opkøbes fra bønder, men bliver vinificeret af det samme hold vinmagere bag Soutirans Grand Cru vine.sbyen Ambonnay. Samme år blev Alain og Roselyne Soutiran’s datter Valérie født. I dag er det Valérie Renaux Soutiran som står i spidsen for familiefirmaet. 

Valérie står som garant for at familien kæler for en lille produktion af champagne i de bedste kvaliteter. Alle druerne, på nær de druer som bruges til Champagne Charles Coquet, kommer fra Grand Cru marker. Det ansete amerikanske tidsskrift WineSpectator har de senere år givet flotte vurderinger til champagne fra Soutiran. I juni 2007 fik Blanc de Blancs Grand Cru 90 point med ordene There’s nice tension and a mature range of flavours. Good length".

Alle champagner fra Soutiran laves udelukkende på kvalitetsdruerne Chardonnay og Pinot Noir, der alle bliver dyrket uden brug af pesticider eller kemiske tilsætninger.

Specifikationer
Varenr.110844
ProducentSoutiran et Associes
Flasker pr. kasse6
DruePinot Noir og Pinot Meunier
TypeChampagne
Flaskestr.75 cl.
Alkohol12%
OmrådeChampagne
LandFrankrig
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.