Champagne Charles Coquet

Varenummer: 110844

På lager

Normalpris DKK 349,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Fyldig, harmonisk og tør Champagne. Her er en rigtig god Champagne til en rigtig god pris!


I 1969 etablerede Alain Soutiran sig som vinbonde i Champagne med kun 2 hektar vinmarker omkring land


Charles Coquet fremstilles af Soutiran, som laver fabelagtige Grand Cru Champagner i hjertet af Champagnedistriktet, Ambonnay. Druerne i Charles Coquet dyrkes dog ikke af Soutiran selv, men opkøbes fra bønder, men bliver vinificeret af det samme hold vinmagere bag Soutirans Grand Cru vine.sbyen Ambonnay. Samme år blev Alain og Roselyne Soutiran’s datter Valérie født. I dag er det Valérie Renaux Soutiran som står i spidsen for familiefirmaet. 


Valérie står som garant for at familien kæler for en lille produktion af champagne i de bedste kvaliteter. Alle druerne, på nær de druer som bruges til Champagne Charles Coquet, kommer fra Grand Cru marker. Det ansete amerikanske tidsskrift WineSpectator har de senere år givet flotte vurderinger til champagne fra Soutiran. I juni 2007 fik Blanc de Blancs Grand Cru 90 point med ordene There’s nice tension and a mature range of flavours. Good length".

Alle champagner fra Soutiran laves udelukkende på kvalitetsdruerne Chardonnay og Pinot Noir, der alle bliver dyrket uden brug af pesticider eller kemiske tilsætninger.

Specifikationer
ProducentSoutiran et Associes
LandFrankrig
OmrådeChampagne
DruePinot Noir og Pinot Meunier
Alkohol12%
Flasker pr. kasse6
TypeChampagne
Flaskestr.75 cl.