På lager
Pris pr. stk.
Tilbud 149,00  DKK Regulær pris 179,00  DKK

Chateau Grand Rivallon 2020, Saint-Emilion Grand Cru

Saint-Émilion Grand Cru i en af de bedste årgange. Château Grand Rivallon viser den, for Saint-Émilion, karakteristiske finesse og er en flot repræsentant for dette lille område. Slottet har kun 10 hektar vinmarker og ligger i hjertet af appellationen Saint-Émilion, tæt på Saint-Émilion by.

Det er en meget klassisk rødvin fra Saint-Émilion og på vinmarkerne dyrkes der 85% Merlot, 10% Cabernet Sauvignon og 5% Cabernet Franc. Merlotdruerne giver en flot, afrundet fylde med elegante noter af røde bær. Cabernet Sauvignon tilfører dybde og karakter af mørke bær som f.eks. solbær. De få procent Cabernet Franc giver det lille tanninbid der skal til for at fuldende smagen.

Farven i glasset er dybrød og indbydende. Smagen er fyldig, silkeblød og imødekommende med en nuanceret og halvkraftig fylde. Smagsindtrykket er en vin i flot balance og en rigtig fin eftersmag. Kun i Saint-Émilion kan man få denne elegance og fylde på én gang.

Château Grand Rivallon passer rigtig godt til oksekød, enten som bøf eller steg, hvor tilbehøret ikke må være for kraftig. Derudover vil den være en nydelse til andre retter med kød, uden dominerende krydderier.

Chateau Grand Rivallon 2020, Saint-Emilion Grand Cru er tilgængelig i intervaller af 6
Specifikationer
Varenr.110232-2
Flasker pr. kasse6
Drue85% Merlot, 10% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
Årgang2020
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol14 %
OmrådeSaint-Émilion, Bordeaux
LandFrankrig
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.