På lager
Pris pr. stk.
199,00  DKK

Chazalette Vermouth Extra Dry 18%

Dette er en helt traditionel og tør Vermouth lavet på originale opskrifter der stammer helt tilbage fra 1800-tallet og altid har været i familien Chazalettes besiddelse. Alle ingredienser er specielt udvalgte til at komplimentere denne klassiske drik, og du kan blandt andet smage forfriskende citrusskal, enebær, grønne urter fra Piemontes bjerge og selvfølgelig de "hemmelige" ingredienser! 

Farven er let gylden med en fantastisk og venlig duft af hvide frugter, som æbler og pærer. med en bagved liggende og subtil urtet aroma. Dejlig forfriskende og tør i smagen, hvor æbler, grønne urter og citrusfrugt skinder igennem.

Det her er den Vermouth du mangler til dine Cocktails.  

For 200 år siden var Chazalette familien en af de vigtigste producenter af Vermouth i Italien og både de kongelige og adelige drak deres produkter. Men i midten af 1970erne forsvandt deres flasker fra markedet af ukendte årsager, og det er først for nyligt at Giovanni Chazalette er blevet overbevist om at finde de gamle familieopskrifter frem, så verden endnu engang kan nyde denne fantastiske eliksir!

Specifikationer
Varenr.111631
ProducentChazalettes & Co
Passer tilCocktails, Tonic+Citron
StilTør, Hvid
TypeVermouth
Flaskestr.75 cl.
Alkohol18%
OmrådePiemonte
LandItalien
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.