På lager
95,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 79,00  DKK

Chianti Cornioleta DOCG 2022, Renzo Masi

Familien Masi har lavet vin på vingården Fattoria di Basciano i 3 generationer. I dag er det Paolo Masi som står for kældrene. Vingården ligger i byen Rufina, som er kendt for sine særligt velbeliggende vinmarker i Chiantidistriktet.
 
I den førende italienske vinguide Gambero Rosso" skriver de "there should be many more wineries like this. Year after year the Masis maintain impeccable quality"
Specifikationer
Varenr.102004
ProducentRenzo Masi / Fattoria di Basciano
Flasker pr. kasse6
Drue92% Sangiovese, 5% Canaiolo og 3% Colorino
Årgang2017
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol13,5%
OmrådeToscana
LandItalien
Område
Toscana. Vinmarker omkring byen Rufina i Chiantidistriktet.
 
Producent
Familien Masi, som ejer Fattoria di Basciano, har lavet vin i den lille by Rufina i Chianti siden begyndelsen af 1900-tallet. De ejer nogle af de bedste og mest unikke jordlodder i Rufina, med en jordbund der er domineret af galestro sten. Disse sten holder på varmen igennem natten, og sikrer at druerne modner optimalt. Netop derfor er vinene fra Fattoria di Basciano blandt de mest koncentrerede i Rufina, men besidder samtidig en umiskendelig elegance.

 

Vinene produceret under Renzo Masi navnet, er lavet på købte druer fra vinbønder som familien Masi har handlet med i mange år, og som garanterer en god kvalitet år  efter år. 
 
Smagekommentar:
Farven er intens rubinrød, duften er præget af frisk frugt og blomster smagen er blød og balanceret med god fylde og silkeagtig struktur. Nyd vinen til f.eks. pastaretter, helstegt kalkunbryst og andre lette retter. Prøv den også til milde oste.
 
I den førende italienske vinguide Gambero Rosso" skriver de "..there should be many more wineries like this. Year after year the Masis maintain impeccable quality.."

 

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.