Chianti DOCG 2017, Renzo Masi

Varenummer: 102004

På lager

Normalpris DKK 79,75
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
102004
DKK 79,75
3
102004
DKK 59,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-
Familien Masi har lavet vin på vingården Fattoria di Basciano i 3 generationer. I dag er det Paolo Masi som står for kældrene. Vingården ligger i byen Rufina, som er kendt for sine særligt velbeliggende vinmarker i Chiantidistriktet.

 

I den førende italienske vinguide Gambero Rosso" skriver de "there should be many more wineries like this. Year after year the Masis maintain impeccable quality"
Beskrivelse

Detaljer

Område
Toscana. Vinmarker omkring byen Rufina i Chiantidistriktet.
 
Producent
Familien Masi, som ejer Fattoria di Basciano, har lavet vin i den lille by Rufina i Chianti siden begyndelsen af 1900-tallet. De ejer nogle af de bedste og mest unikke jordlodder i Rufina, med en jordbund der er domineret af galestro sten. Disse sten holder på varmen igennem natten, og sikrer at druerne modner optimalt. Netop derfor er vinene fra Fattoria di Basciano blandt de mest koncentrerede i Rufina, men besidder samtidig en umiskendelig elegance.

 

Vinene produceret under Renzo Masi navnet, er lavet på købte druer fra vinbønder som familien Masi har handlet med i mange år, og som garanterer en god kvalitet år  efter år. 
 
Smagekommentar:
Farven er intens rubinrød, duften er præget af frisk frugt og blomster smagen er blød og balanceret med god fylde og silkeagtig struktur. Nyd vinen til f.eks. pastaretter, helstegt kalkunbryst og andre lette retter. Prøv den også til milde oste.
 
I den førende italienske vinguide Gambero Rosso" skriver de "..there should be many more wineries like this. Year after year the Masis maintain impeccable quality.."

 

Specifikationer
ProducentRenzo Masi / Fattoria di Basciano
LandItalien
OmrådeToscana
Årgang2017
Drue92% Sangiovese, 5% Canaiolo og 3% Colorino
Alkohol13,5%
Flasker pr. kasse6
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.