Ikke på lager
Tilbud 219,00 DKK Regulær pris 269,00 DKK

Citadelle Gin 44%

Citadelle Gin er en fransk gin skabt af Cognachuset Pierre Ferrand, som blandt andet også står bag rommærket Plantation. Den destilleres på 19 botanicals, hvilket giver en kompleks og smagfuld gin. Den er på ganske få år gået hen og blevet en klassiker.

I ginens verden er den prisvindende franske Citadelle Gin en af de absolut bedste. Den bliver til i hjertet af Cognac, hvor verdens bedste Master Blender, Alexander Gabriel, møjsommeligt sammensætter sin gin. Han bruger forskellige krydderier og urter fra alle verdens hjørner, som han har valgt specifikt til Citadelle Gin.
 
Destilleringskedlerne bliver varmet over åben ild, hvilket giver en langsom fordampning og destillatøren har derfor god tid til at udvælge spiritussens hjerte. Resultatet er en kompleks gin med 19 krydderier, som er super blød grundet 3 gange destillering og perfekt balanceret efter design af verdens bedste Master Blender. Citadelle er potent nok til at komplimentere en oliven i Martinien og aromatisk nok til skinne igennem en Tonicvand.
 
Priser:
”The International Wine and spirit Competition 2000 - Médaille d’or
”San Francisco World Spirit Competition 2004 - Double médaille d’or 
Specifikationer
ProducentMaison Ferrand
StilFrisk med citrusnoter
TypeGin
Flaskestr.70 cl.
Alkohol44%
OmrådeCognac
LandFrankrig
Varenr.150740
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Citadelle Gin 44%
Din bedømmelse
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.