Compagnie des Indes Jamaica 5 år Navy Strength 57%

Varenummer: 142482

På lager

Normalpris DKK 449,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Ægte, fuldstyrke flåderom. Ganske som den rom de britiske soldater blev aflønnet med i sin tid. De 57% giver rommen en stor fylde, og sikrer at krudtet stadig kan antændes, i tilfælde af at man skulle spilde ved kanonen. En tør Jamaicarom med stor fylde og en tung frugt.


Rhum Compagnie des Indes er en lille uafhængig aftapper og blender, specialiseret i god mørk rom. Filosofien bag Rhum Compagnie des Indes er, at tilbyde ærlig og usminket rom i små partier, der i kraft af sin kvalitet og beskaffenhed kan stå alene uden sødning med sukker, karamel eller anden unaturlig tilsætning. Florent Beuchet fra Compagnie des Indes blender selv sine rom, der spænder fra de yperste single cask aftapninger til de sødmefyldte latinske inspirerede blends, til en mere krydret og fyldigt fransk/engelsk romstil bestående af suveræne rommer Guyana, Trinidad og Barbados. 


Det helt enestående ved Florents Bouchet aftapninger er rommens kvalitet samt hans evne til at finde enkelt fade med gammel moden rom. Alle fadene har en unik historie og fremstår efter mange års lagring i Den Nye Verden, som uspolerede eksempler på mere end 400 års romtraditioner.
Beskrivelse

Detaljer

 
Specifikationer
ProducentCompagnie des Indes (CDI)
LandJamaica
Alder5 år
StilTør, kraftig, pot-still rom
Alkohol57%
TypeRom
Flaskestr.70 cl.