Grappa di Barbera "Monriondo" Paulo Marolo 40%. Piemonte, Italien. 70 cl.

Varenummer: 2189

På lager

Normalpris DKK 425,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Nøje udvalgte Barbera druer fra Alba området i Pimonte. Og ligget på forskellige udsøgte vinfade. Dette er en forrygende grappa. Perfekt balance mellem frugt og fad. Blød, rund og olieret med masser af frugtet smag. Appelsinskal, søde røde sommeræbler, ferskner og mange forskellige krydderrier som vanilje, kardemomme og hints af kanel.


Beskrivelse

Detaljer

Paulo Marolo har et lille destilleri i det nordlige Italien. Her destilleres langsomt traditionelt på to små potstills. - En til blå presserester og en til grønne presserester. Marolos grappa'er er meget klare og intense i både duft og smag, samtidig med at han er en af dem, der kommer tættes på en total fortætning af det originale produkt. Hans Grappa'er er ikke billige, omvendt koster de heller ikke en herregård. Og hvorfor bruge sit liv og sine penge på ligegyldige ting.

 

Nøje udvalgte Barbera druer fra Alba området i Pimonte. Og ligget på forskellige udsøgte vinfade. Dette er en forrygende grappa. Perfekt balance mellem frugt og fad.

 

Blød, rund og olieret med masser af frugtet smag. Appelsinskal, søde røde sommeræbler, ferskner og mange forskellige krydderrier som vanilje, kardemomme og hints af kanel.

Specifikationer