Maxime Trijol XO 1er Cru Cognac.

Varenummer: 150058

På lager

Normalpris DKK 950,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Denne XO cognac fra Maxime Trijol er den perfekte selvforkælelse! Smagen er vidunderligt afrundet med en stor kompleksitet. Hér finder man noter af både vanille, svag lakrids og fyldigt cedertræ. De mange års lagring har resulteret i en blid cognac med en pragtfuld harmoni.


Historien starter i 1859 hvor familien Trijol installerer det første destilleringsapparat, og påbegynder produktionen af cognac i selve hjertet af Cognac-regionen. Fire generationer har efterfølgende haft ansvaret, og i et roligt, men sikkert tempo, er kapaciteten blevet udbygget gennem årene.


Maxime Trijol producerer i dag "eaux-de-vie" på tyve Charente-stills, og er i dag regionens største familieejede producent. Langt det meste cognac sælges til de store aktører, men familien har valgt at sortere lidt i varerne, og tager selv de absolut bedste fade fra, som efterfølgende tappes under eget navn. Alle Cognac´er af meget høj kvalitet. Dette understreges bl.a. af de mange medaljer og udmærkelser Maxime Trijol har opnået igennem de seneste år. 

Specifikationer
ProducentCognac Maxime Trijol
LandFrankrig
OmrådeCognac - Grande Champagne
Alkohol40%
TypeCognac
Flaskestr.70 cl.