På lager
139,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/12 stk. 125,00  DKK

McManis Pinot Noir 2021

Denne vin besidder aromaer af kirsebær, jordbær, vandmelon, hasselnød og vanille. Det er en dejlig fyldig vin, som har en lang og vedvarende frugtrig smag, samt en pæn syre og blød tannin. Vinen kan nydes nu. Servér vinen til f.eks. retter med kalvekød eller til ost.

Vinen har gæret på rustfrie ståltanke. Efterfølgende har den lagret i 6 måneder på nye og brugte egetræsfade lavet af fransk og amerikansk eg. Smagsnoterne er både jordbær og friske kirsebær og mere afrundede nuancer som stammer fra fadlagringen. En flot og elegant Pinot Noir fra Californien.

McManis Family Vineyards blev grundlagt af Jamie og Ron McManis i 1990 og er beliggende i Ripon ved San Joaquin og Stanislaus Rivers. McManis Family Vineyards ejer over 400 hektar vinmarker og i 1997 investerede de i et helt nyt "state of-the-art" winery for at maksimere den i forvejen høje kvalitet. Nybygningen har da også vist sig at være en særdeles god investering, i form af talrige præmieringer af deres vine. McManis’ vision er, at producere de fineste vine. Hvert eneste trin i produktionsprocessen og hver eneste forretningsmæssige beslutning overvejes ganske nøje for ikke, at gå på kompromis med den høje kvalitet. Dette resulterer da også i, at McManis' vine er fantastiske, behagelige og fint afrundede vine, hvor man virkelig får "value for Money"

Specifikationer
Varenr.105029
ProducentMcManis Family Vineyards
Flasker pr. kasse12
DruePinot Noir
Årgang2021
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol13,5%
OmrådeLodi, Californien
LandUSA
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.