Oppenheimer Sackträger, Riesling Trocken 2019. Louis Guntrum

Varenummer: 110735-1

På lager

Normalpris DKK 219,00
Fra DKK 159,00
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
110735-1
DKK 219,00
6
110735-1
DKK 159,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Tør og fyldig enkeltmarks hvidvin lavet på Rieslingdruer. Oppenheimer Sackträger har en på samme tid voluminøs og stram renhed i smagen. Koncentrationen i smagen opnås ved at høste druerne sent for at opnå mere naturligt sukker og en kraftigere smag i druerne. Under gæringen omdannes sukkeret til alkohol, så den tørre, komplekse smag opnås. 


Til alle former for skaldyr, f.eks. hummer og jomfruhummer, vil denne hvidvin være en værdig ledsager. Også til kaviar og fine retter med dampet fisk vil Oppenheimer Sackträger vise sin bedste side.


Vinmarkerne omkring Oppenheim ligger på en hesteskoformet bjergskråning, og er kendt for at frembringe store tyske hvidvine. Guntrum dyrker markerne efter bæredygtige principper, hvilket bl.a. betyder at der kun bruges organisk gødning, masser af håndarbejde i marken for at reducere forbruget af pesticider til et absolut minimum, samt bunddække på jorden mellem vinstokkene for at øge jordens naturlige biologiske aktivitet. Alle druer høstes med hånden.


Enkeltmarken Sackträger er opkaldt efter middelalderens bærere, som lossede Rhinens pramme og slæbte godset op til Oppenheim Slot på toppen af bjergskråningen.

Specifikationer
ProducentWeingut Louis Guntrum
LandTyskland
OmrådeRheinhessen
Årgang2019
DrueRiesling
Alkohol13,5%
Flasker pr. kasse6
TypeHvidvin
Flaskestr.75 cl.