Ikke på lager
Pris pr. stk.
Tilbud 159,00  DKK Regulær pris 219,00  DKK

Oppenheimer Sackträger, Riesling Trocken 2019. Louis Guntrum

Tør og fyldig enkeltmarks hvidvin lavet på Rieslingdruer. Oppenheimer Sackträger har en på samme tid voluminøs og stram renhed i smagen. Koncentrationen i smagen opnås ved at høste druerne sent for at opnå mere naturligt sukker og en kraftigere smag i druerne. Under gæringen omdannes sukkeret til alkohol, så den tørre, komplekse smag opnås. 

Til alle former for skaldyr, f.eks. hummer og jomfruhummer, vil denne hvidvin være en værdig ledsager. Også til kaviar og fine retter med dampet fisk vil Oppenheimer Sackträger vise sin bedste side.

Vinmarkerne omkring Oppenheim ligger på en hesteskoformet bjergskråning, og er kendt for at frembringe store tyske hvidvine. Guntrum dyrker markerne efter bæredygtige principper, hvilket bl.a. betyder at der kun bruges organisk gødning, masser af håndarbejde i marken for at reducere forbruget af pesticider til et absolut minimum, samt bunddække på jorden mellem vinstokkene for at øge jordens naturlige biologiske aktivitet. Alle druer høstes med hånden.

Enkeltmarken Sackträger er opkaldt efter middelalderens bærere, som lossede Rhinens pramme og slæbte godset op til Oppenheim Slot på toppen af bjergskråningen.

Specifikationer
Varenr.110735-1
ProducentWeingut Louis Guntrum
Flasker pr. kasse6
DrueRiesling
Årgang2019
TypeHvidvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol13,5%
OmrådeRheinhessen
LandTyskland
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.