På lager
Pris pr. stk.
449,00  DKK

Pierre Ferrand Ambre. 1er Cru Cognac. 40%

10 år gammel. Kom ind i butikken og smag. Fra Grande Champagne - hjertet af cognacdistriktet. Gylden cognac med en mild og delikat duft og smag. Aroma af blomster, orange og et hint af vanille fremhæves i denne cognac.

Specifikationer
Varenr.150038
ProducentPierre Ferrand
TypeCognac
Flaskestr.70 cl.
Alkohol40 %
OmrådeCognac
LandFrankrig

Ambre er en rund og aromatisk cognac fra hjertet af Cognac -Grande Champagne. Pierre Ferrand cognac er kendetegnet ved elegance, store mængder frugt og blødt krydderi og kompleksitet.

Farve:Flot gylden rav farve.

Duft: Dyb og fin bouquet af vanilje, roser og violer. Efter lidt tid skifter næsen karakter og bliver mere fyldig, med duft af blommer og abrikoser.

Smag:En meget blød og lækker cognac. Smagen er afbalanceret. Den samme frugt fra duften fornemmes tydeligt i smagen. Lidt vanilje og lys blød eg fornemmes i eftersmagen i lang tid.

Kommentar:Pierre Ferrands Ambre er en elegant cognac. Stilen er blød og feminin.

Cognachuset Pierre Ferrand hører til blandt de allermest velrenommerede cognachuse. Pierre Ferrand er en af de få producenter der selv varetager hele cognacproduktionen fra dyrkning af druer på egne vinmarker, over traditionel destillering, til lagring og aftapning af slutproduktet. Den utrolig høje kvalitet har karakter af kunsthåndværk og flottere eau de vie findes næppe.
Pierre Ferrand cognac har til huse på Chateau Bonbonnet midt i Grande Champagne klassifikationen, som er det bedste sted for dyrkning af druer til fremstilling af cognac. Omkring slottet ligger de grønne vinmarker, som udelukkende er beplantet med Ugni Blanc druer, i det smukke kalkhvide landskab. Ugni Blanc druen er kendt for sit høje syreindhold og det er netop denne karakter der skal til for at fremstille de allerbedste Cognacer.
Efter druerne er høstet i oktober måned og der er fremstillet en traditionel vin heraf, påbegyndes den destillationsproces der siden hen skal ende med at frembringe de fornemmeste cognacer. Cognacen destilleres på et lille nærtliggende destilleri i små mængder på traditionelle gamle kobber Alambiques. Herefter lagres cognacen på egetræsfade af Limousin eg i kølige og mørke fugtige kældre med jordstampede gulve. Hvert enkelt fad overvåges nøje og smagen vurderes løbende. Således holdes den højest mulige kvalitet og unikke individuelle karakter.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.