Pierre Ferrand Selection des Anges. 1er Cru Cognac.

Varenummer: 150043

Ikke på lager

Normalpris DKK 1.250,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

30 år gammel, 40%. Fra Grande Champagne - hjertet af cognacdistriktet. Denne fuldmodne cognac har en smuk mørk farve. Bouqueten er rig og karakerfuld. Selection des Anges har en næsten tyk fylde hvor kompleksiteten og den silkebløde fylde er enestående.

Beskrivelse

Detaljer

Selection des Anges er en gammel cognac med fyldige, koncentrerede aromaer med en usædvanlig lang eftersmag fra hjertet af Cognac -Grande Champagne. Pierre Ferrand cognac er kendetegnet ved elegance, store mængder frugt og blødt krydderi og kompleksitet.


Farve: Gammel mørk mahogni.

Duft: Gammelt egetræ og vanille, efterfølges af Valrhona chokolade og lidt Ostindisk krydderi. Bagved de umiddelbare fyldige aromaer, fornemmes Jasmin thé, kaprifolium og søde valnødder ved juletid.
Endeligt fornemmes kandiseret frugt, safran, ingefær, muskatnød, lynghonning og cedertræ.

Smag: Selection des Anges er en meget smagstæt cognac. Bouqueten er intens, men samtidig fløjlsblød. Krydderierne og frugten genkendes tydeligt fra duften og skaber en meget vinøs cognac, som samtidigt har en flot præg af 30 års fadlagring.

Kommentar: Meget rigt koncentreret og fed cognac, opkaldt efter den fordampning, som englene nyder så godt af.

Cognachuset Pierre Ferrand hører til blandt de allermest velrenommerede cognachuse. Pierre Ferrand er en af de få producenter der selv varetager hele cognacproduktionen fra dyrkning af druer på egne vinmarker, over traditionel destillering, til lagring og aftapning af slutproduktet. Den utrolig høje kvalitet har karakter af kunsthåndværk og flottere eau de vie findes næppe.
Pierre Ferrand cognac har til huse på Chateau Bonbonnet midt i Grande Champagne klassifikationen, som er det bedste sted for dyrkning af druer til fremstilling af cognac. Omkring slottet ligger de grønne vinmarker, som udelukkende er beplantet med Ugni Blanc druer, i det smukke kalkhvide landskab. Ugni Blanc druen er kendt for sit høje syreindhold og det er netop denne karakter der skal til for at fremstille de allerbedste Cognacer.
Efter druerne er høstet i oktober måned og der er fremstillet en traditionel vin heraf, påbegyndes den destillationsproces der siden hen skal ende med at frembringe de fornemmeste cognacer. Cognacen destilleres på et lille nærtliggende destilleri i små mængder på traditionelle gamle kobber Alambiques. Herefter lagres cognacen på egetræsfade af Limousin eg i kølige og mørke fugtige kældre med jordstampede gulve. Hvert enkelt fad overvåges nøje og smagen vurderes løbende. Således holdes den højest mulige kvalitet og unikke individuelle karakter.

Specifikationer
ProducentPierre Ferrand
LandFrankrig
OmrådeCognac
Alkohol40 %
TypeCognac
Flaskestr.70 cl.