Quinta do Noval 10 year old Tawny Portvin

Varenummer: 111225

På lager

Normalpris DKK 249,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

10 års lagret Tawny Port fra Noval, portvinshuset over dem alle. Den har en rig, cremet konsistens og en intens læderbrun farve. I smagen fornemmer man aromaer af valnød, frugt og andre krydderier, som til sidst giver en lang og kraftfuld finish.


91 Points Wine Spectator: "Concentrated flavors of dried pear, apricot, cherry and spice combine into this seamless package. The finish features toffee and orange zest notes, with hints of smoke."


Vinene der indgår i Quinta do Noval 10 Years Old Port er i gennemsnit 10 år gamle, og de ligger på 640 liters egetræsfade i Noval’s kældre. 50% af druerne stammer fra Quinta do Noval’s egne vinmarker. De resterende 50% stammer fra særligt udvalgte vinbønder, som dyrker druerne for derefter at videresælge dem til Quinta do Noval.

Quinta do Noval’s navn blev første gang registreret i Tinglysningsdirektoratet i 1715. I dag er det det franske forsikringsselskab AXA, der ejer Quinta do Noval, som uden tvivl er en af de mest berømte og bedst kendte af alle gårdene i Douro-dalen. Dette er ikke mindst på grund af parcellen, der giver den verdensberømte Quinta do Noval Nacional. Quinta do Noval’s samlede areal er på 145 hektar, hvoraf de 80 hektar er beplantet med vinstokke. Vinfremstillingen hos Noval er en kombination af moderne teknikker og gamle traditioner, såsom presning af druerne ved fodkraft i store kar. Alle vinene bliver derefter lagret på fade fra ca. 2 til 60 år, alt afhængigt af hvilken type det drejer sig om. En omhyggelig pleje og ligeså omhyggelig lagring bidrager til, at opnå den flotte kvalitet.

Beskrivelse

Detaljer

 

Specifikationer
ProducentQuinta do Noval
LandPortugal
OmrådeDouro
Alder10 år
DrueTouriga Francesa, Tinta Roriz og Tinta Barroca
Alkohol19,5%
TypePortvin
Flaskestr.75 cl.