Quinta do Noval 2016 Late Bottled Vintage Port Unfiltered

Varenummer: 111231

På lager

Normalpris DKK 210,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Legendariske Noval laver markedets nok bedste ufiltrerede LBV, der tåler sammenligning med mindre huses Vintage Ports. Stor smagskoncentration, finesse og et liv på mindst tre årtier.


Novals ufiltrerede LBV er en af de største, hvis ikke DEN største LBV af dem alle. Den viser en koncentration og en tæthed som kun få kan matche, og har et liv så langt som en Vintage. Mørk og tæt i glasset med store polerede tanniner, og en milelang eftersmag. Det er en stor vin!


Servér vinen ved stuetemperatur til f.eks. desserter eller oste.

Har lagret i 4 ½ år på egetræsfade i Noval’s kældre.

Quinta do Noval’s samlede areal er på 145 hektar, hvoraf de 80 hektar er beplantet med vinstokke. Vinfremstillingen hos Noval er en kombination af moderne teknikker og gamle traditioner, såsom presning af druerne ved fodkraft i store kar. Alle vinene bliver derefter lagret på fade fra ca. 2 til 60 år, alt afhængigt af hvilken type det drejer sig om. En omhyggelig pleje og ligeså omhyggelig lagring før den blev tappet på flaske bidrager til, at opnå den flotte kvalitet.

Quinta do Noval’s navn blev første gang registreret i Tinglysningsdirektoratet i 1715. I dag er det det franske forsikringsselskab AXA, der ejer Quinta do Noval, som uden tvivl er en af de mest berømte og bedst kendte af alle gårdene i Douro-dalen. Dette er ikke mindst på grund af parcellen, der giver den verdensberømte Quinta do Noval Nacional.

Specifikationer
ProducentQuinta do Noval
LandPortugal
OmrådeDuoro
Årgang2016
DrueTouriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz og Tinto Cão.
StilRød. kraftig, sød
Alkohol19,5%
Passer tilDesserter med bær og chokolade, oste, meditation
Flasker pr. kasse6
TypePortvin
Flaskestr.75 cl.