JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
Salsa Danica Rabarber- Æble Isvin, Cold Hand Winery
Kryokoncentreret æble- og rabarber isvin lavet på danske Svendborg vinrabarber og Salsa æbler. Isvinen har flot balanceret syre og sødme med lækre intense siupsagtige noter af rabarber og æble. En fantastisk blend mellem to yndede danske frugter og grønt!
Glimrende til rabarbertærte, friske desserter eller som et dejligt glas i sig selv.
Varenr. | 111454 |
---|---|
Producent | Cold Hand Winery |
Type | Frugtvin |
Flaskestr. | 37,5 cl. |
Alkohol | 8% |
Område | Randers |
Land | Danmark |
Salsa Danica er fremstillet efter metoden kryokoncentration. Æblerne og rabarberne er blevet presset til most efter høst og er herefter straks blevet frosset. Mostene er efterfølgende optøet udendørs ved minusgrader, hvor vandet i mosten er forblevet frossen, mens sukker, syre, aroma og farve er dryppet af som tyk rå sirup. De koncentrerede “sirupper” af henholdsvis æble og rabarber er herefter langsomt koldfermenteret igennem 12 måneder og er blevet blendet til en intens isvin på æbler og rabarber. At kryokoncentrere giver os i den grad kolde hænder, men teknikken er alligevel grundsubstansen i alle vores æble-, pære- og kvædevine. Med denne teknik kan vi nemlig udvinde aromaen, det tårnhøje sukkerindhold og bevare den intense syre fra frugten i vores vine.