På lager
239,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 199,00  DKK

Sancerre Blanc 2022 Domaine de Bellecours

Elegant hvidvin fra et af Loire's bedste vinområder. Denne Sancerre har en utrolig finesse med en fin og karakteristisk flinteagtig karakter. Lavet 100% på Sauvignon Blanc druer.En god Sancerre som denne er uovertruffen til fisk og skaldyr, men også til lyst kød. Et glas kølig Sancerre på terassen eller til velkomst er en himmerigsmundfuld.

I duften fornemmer man dejlige blomsteraromaer med minralske undertoner. Smagen er delikat og elegant med en harmonisk balance mellem syre og fylde. Vinens afslutning er fuld af finesse med den, for Sancerre, så karakteristiske fine flinteagtige karakter

Sancerre fra Domaine de Bellecours laves på Sauvignon Blanc druer. Nogle af de absolut bedste hvidvine fra Loire kommer fra Sancerre, som ligger østligt i distriktet. Områdets berømmelse og vinenes høje kvalitet skyldes dels landskabet og jordbunden og dels vinbøndernes stolthed over distriktet. Vinmarkerne i Sancerre ligger optimalt på grus-, flint- og kridtholdige skråninger.

Domaine des Mariniers ejes idag af firmaet Joseph-Mellot, der ledes af Alexandre Mellot's enke, Catherine Corbeau Mellot. Joseph Mellot laver vine i høj kvalitet i flere af Loire's vinområder og ejer ialt 80 hektar vinmarker i bl.a. Pouilly-Fumé og Sancerre.

Specifikationer
Varenr.110472
Flasker pr. kasse12
DrueSauvignon Blanc
Årgang2022
TypeHvidvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol13,5%
OmrådeLoire
LandFrankrig
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.