Sauvignon Blanc 2018, Le Versant

Varenummer: 1104

På lager

Normalpris DKK 89,75
Fra DKK 75,00
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
1104
DKK 89,75
6
1104
DKK 75,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-
Vinen har Sauvignon Blancs karakteristiske meget lyse, grønlige farve. I duften finder man noter af kiwifrugt. grøn ananas, hyldeblomst og citrussaft og smagen er frugtig og afrundet, båret oppe af druens naturlige syreindhold. Vinen er velegnet som både aperitif eller prøv den dampet fisk, røget fisk med citron eller gedeost med sprød salat og vinaigrette.

 

Beskrivelse

Detaljer

Område
Vins de Pays d’Oc - Languedoc Roussillon.
Languedoc-Roussillon omfatter den sydvestligste del af Frankrig, og er landets største vinproducerende område.
 
 
Producent
Foncalieu er Sydfrankrigs nok mest seriøse kooperativ, og har rødder tilbage til Les Vignerons Libres (de frie vinbønder), Frankrigs første kooperativ stiftet i 1901. Foncalieu laver en lang række vine fra Rhônedalen i øst til Roussillon i vest. Fælles for alle husets vine, er at de tydeligt afspejler de respektive terroirs, druesorter, og ikke mindst repræsenterer solid value for money.
 
Le Versant er en enkeltdrueserie fra Foncalieu, hvor druetypicitet og velsmag er i højsæde. Smagen i vinen afspejler tydeligt hver enkelt drues kvaliteter og karakteristika, og leverer ganske enkelt vellavet, uhøjtidelig og uprætentiøs velsmag.
 
Fremstilling
Druerne høstes fra  nøje udvalgte marker i Languedoc, i dette tilfælde kalkstenholdige, nordvendte skråninger i Languedoc. Efter høsten koldgæres druerne for at bevare Sauvignon Blancs friske, florale duft og smag.
Specifikationer
ProducentFoncalieu
LandFrankrig
OmrådeLanguedoc-Roussillon
Årgang2018
DrueSauvignon Blanc
StilFrisk og sprød
Alkohol12%
Passer tilSkaldyr, aperitif,
Flasker pr. kasse6
TypeHvidvin
Flaskestr.75 cl.