Dansk Rom

Hos os finder du flere forskellige former for dansk rom, der kan være enten produceret eller destilleret i Danmark. Selvom man ikke umiddelbart forbinder Danmark med rom, findes der alligevel en række små, dedikerede producenter i Danmark, der elsker at nørde rom. Vi har samlet nogle af vores favoritter til dig, der vil smag på noget rom med dansk finesse.

pr. side

2 varer

Faldende orden

2 varer

Få dansk rom blended fra hele verden

En dansk rom kan være et blend af mange forskellige slags rom, der kommer fra hele verden. Det skaber smage, der er både unikke og nyskabende, og når du får en dansk rom, kan du næsten altid være sikker på, at du smager noget, du ikke har smagt før.

Når det kommer til dansk rom, finder du blends, der eksempelvis kan bestå af rom fra Jamaica eller Barbados. Forskellen er, at der i Danmark er et køligere klima, der kan frembringe en smagsoplevelse, du ikke kan opnå i Mellem- eller Sydamerika.

Få unikke smagsnuancer, når du køber dansk rom

Når rom bliver lagret i Danmark, kan det tage noter fra rom, der tidlig

ere har ligger på de fade, hvor rommen lagres. Du kan finde smagsnuancer, der varierer i alt fra sukker til røg, og du vil også finde dansk rom, der varierer i alkoholprocent.Hvis du vil skabe en unik oplevelse for dine gæster, kan du passende servere en dansk rom, da der ikke findes særlig mange steder i Danmark, der producerer rom.

Få dansk rom fra nogle af Danmark bedste producenter

Hos os har du blandt andet mulighed for at finde danske rom fra Skotlander Rom, der til dagligt bor i Aalborg. Skotlander rom har vundet internationale priser for deres rom, og du får derfor altid rom i topkvalitet, når du køber en Skotlander rom. 

Du vil sommetider også finde rom fra mindre producenter som for eksempel bryggeriet Enghaven, der ligesom Skotlander rom producerer deres egen, fantastiske rom. 

Hvis du har spørgsmål til dansk rom eller andre relaterede produkter, står vi altid klar med en hjælpende hånd. Kontakt os gerne for vejledning omkring valg, servering eller noget helt tredje. For os findes der ingen spørgsmål, der er hverken for store eller for små.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.