På lager
595,00  DKK

Stauning KAOS Triple Malt Whisky - 70 cl.

Her får man det hele fra Stauning Whisky proppet ned i én flaske. Resultatet er en New Nordic Whisky med lidt røg, lidt krydderi og masser af kompleksitet.

KAOS er en meget anvendelig whisky: For den fulde ufortyndede oplevelse, drik den ren som en skotsk malt, tilføj is for en bourbon/rye stil eller brug den til din whisky-baserede klassiske cocktail op med et nordisk kaotisk twist.

KAOS er skabt af de typer tre single malt fra Stauning:

  • Stauning No-Smoke Single Malt
  • Stauning Malted Rye
  • Stauning Smoked Single Malt

Whisky fra Stauning er rygget på lokal rug og byg og maltet på destilleriets eget malting gulv. Den er dobbeltdestilleret i Staunings unikke små pot stills opvarmet over åben ild. Herefter er den modnet på både nye amerikanske egetræsfade og 1st Fill Maker’s Mark-fade. Da den er ufiltreret kan der være bundfald i flasken. Stauning Whisky er 100% håndlavet på destilleriet af rene lokale råvarer.

Smagsnoter
Let røget, krydret og sød. En whisky med kompleksitet og struktur. I næsen, korn, chokolade, eg, karamel og kanel. I munden, en røget chokoladebar med nougat, karamel, lakrids, æble og eg. En lang røget eftersmag med strejf af vanille og tørrede røde frugter.

Latterligt smuk, simpelthen. [...] Så mange spørgsmål... Så mange forvirrende, og dog forførende svar." Jim Murray, The Whisky Bible - 94,5 points

Comforting aromas of toffee popcorn and country bonfires. A delicious abundance of vanilla and sweet apple on the palate. A creamy blend of orange and tobacco accentuates the satisfying finish.” - IWSC, Silver medal - 91 points

Specifikationer
Varenr.141351-3
ProducentStauning Whisky Distillery
TypeDansk Whisky
Flaskestr.70 cl.
Alkohol46%
OmrådeVestjylland
LandDanmark
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.