Stauning Peat Whisky - 70 cl.

Varenummer: 141354

På lager

Normalpris DKK 895,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Denne røgede whisky fra Stauning sammler smagen af klitter, tørv og Vesterhavets vind på flaske. Det er en elegant whisky med et fint strejf af frugt, delikate noter af røg og en lang sødmefuld eftersmag.


Stauning Peat er en single malt vis dybe smag afspejler det omgivende landskab på Vestkysten. Intet andet smager som Stauning Peat. En ægte terroir-whisky.


Peat er den røgede signatur single malt whisky fra Stauning. Den er brygget på byg fra markene omkring destilleriet og maltet på gulvet i destilleriet. Røgen kommer fra tørv fra mosen i Klosterlund. Peat er dobbeltdestilleret i Stauning unikke små pot stills opvarmet over åben ild og modnet på 1st Fill Makers Mark-fade. Denne whisky er tappet uden filtrereingog derfor kan der dannes en smule bundfald.


Smagsnoter
Frugtig og afbalanceret. En blid fornemmelse af røg med en lang og sødmefuld eftersmag. I næsen en duft af æbler og citronskal, der langsomt udvikler sig til kølig melon og grønne druer på tungen. Langsomt stiger den brændende fornemmelse røgsmagen udvikler sig. En dansk whisky der uden tvivl vil begejstre fans af Islay whisky.

Specifikationer
ProducentStauning Whisky Distillery
LandDanmark
OmrådeVestjylland
StilRøget dansk whisky
Alkohol47%
TypeDansk Single Malt Whisky
Flaskestr.70 cl.