Tequila Ocho Reposado "El Tigre" 40%

Varenummer: 150183

På lager

Normalpris DKK 289,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

En lagret tequila lavet på 100% agave tequilana. Agaverne var minimum 8 år gamle da de blev høstet. Det er lidt yngre end normalt, men modenhed var perfekt ved den alder. Ocho Reposado er lagret på egetræsfade inden den er tappet, selvfølgelig uden kølefiltrering eller farvestof.


Ocho Reposado er selvfølgelig en tequila der bør smages rent. Til en god cocktail, f.eks en margarita med friskpresset limesaft, vil man smage at man har brugt en tequila af høj kvalitet.


Tequila Ocho er et samarbejde mellem to af tequila-verdenens helt store profiler. Tequilaerne laves på 100% agave uden tilsætning af billig, industriel spiritus, som det ellers er tilladt at tilsætte op til 49% af. Agaverne høstes når de er modne, typisk efter 8-10 år. Herefter bages de i murstensovne i 48 timer og saften gærer i åbne tanke af træ. Destillationen foregår på kobberkedler (pot stills), og nogle af tequilaerne lagres efterfølgende på træfade der før har indeholdt amerikansk whiskey.


På flasken kan man se både årgang og den specifikke mark, som agaven er høstet fra. Ocho er en af de få tequilaer, som oplyser disse detaljer. Det er et led i deres budskab om jorden, klimaet, højde mm. påvirker tequilaens karakter og smag. Ocho har en hjemmeside, ochotequila.com, hvor man kan klikke på hver enkelt ”rancho” og læse om dens kendetegn.

Specifikationer
LandMexico
StilReposado, let fadlagret
Alkohol40 %
TypeTequila
Flaskestr.50 cl.