På lager
17.995,00  DKK

The Macallan 25 Års Single Malt Whisky Sherry Oak 2023 Release 43%

"The Macallan Distillery" kan spore sin historie helt tilbage til 1824 og er en af Skotlands første destillerier der fik Licens til at producere whisky. I dag er de en af verdens mest kendte Brands indenfor luksus spiritus og whisky. Deres rækkevidde er stor, og man kan finde udsøgte dråber fra Macallan til få hundrede kroner og til flere hundrede tusinde. Har man et skarpt øje for spiritus i TV-serier, så ser man også tit en Macallan flaske eller hører dem nævnt i samme åndedag som Champagne fra Bollinger f.eks. Men først og fremmest er det en fantastisk dram, hvor nydere, kendere og samler alle kan finde en plads under solen. 

The Macallan Sherry Oak 25 års er en del af destilleriets Sherry Oak serie, som følger en hel særlig aftapning af specielt udvalgte fade fra Jerez regionen i spanien, der har indeholdt en kraftig og fyldig sherryvin. Dermed har man kombineret det rene og bløde Macallan whisky med det smagfulde og sødmefulde sherry fra Jerez. Resultatet er en rig, kompleks og moden dram, der står flot og dyb mahogny farvet i glasset. 

Smagen er fuld af liflige tørrede frugtnoter, røget træ, kanel, toffee og et frisk orange og citrus præg. Dette er en dram af meget høj kvalitet og det kommer straks til udtryk i duft og smag.

Vi anbefaler at drikke den! Men den er også eftertragtet blandt mange samlere. - Meget få flasker på verdensplan. 

Specifikationer
Varenr.140229-51
ProducentThe Macallan Distillers Ltd.
StilSpeyside Single Malt
Årgang2023 release
TypeWhisky
Flaskestr.70 cl.
Alkohol43%
Alder25 År
OmrådeSpeyside
LandSkotland
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.