Ikke på lager
135,00 DKK

Vin Santo del Chianti Rufina 2012, Fattoria di Basciano

Druerne tørres i tre måneder, hvorefter druerne presses, gæres og omhældes til åbne trækar hvor vinen får en let oxidering. Herefter føres vinen på mindre træfade hvor den lagrer i flere år. 

 

 

Specifikationer
ProducentFattoria di Basciano
StilSød, lys dessertvin
TypeDessertvin
Flaskestr.37,5 cl.
Alkohol16%
OmrådeToscana
LandItalien
Varenr.111615
Område
Chianti, hvor druerne til denne Vin Santo kommer fra, er centralt beliggende i Toscana. Det lille underområde Rufina hvor Fattoria di Basciano har til huse, er kendt for at lave nogle af de mest koncentrerede og finesserige Chianti.

 

Druer
Trebbiano Toscano og Malvasia del Chianti.

 

Producent
Familien Masi, som ejer Fattoria di Basciano, har lavet vin i den lille by Rufina i Chianti siden begyndelsen af 1900-tallet. De ejer nogle af de bedste og mest unikke jordlodder i Rufina, med en jordbund der er domineret af galestro sten. Disse sten holder på varmen igennem natten, og sikrer at druerne modner optimalt. Netop derfor er vinene fra Fattoria di Basciano blandt de mest koncentrerede i Rufina, men besidder samtidig en umiskendelig elegance.

 

Vinene fra Fattoria di Basciano, er Renzo Masis flagskibsserie, alle lavet på druer fra marker de selv ejer, og 100% vinificeret på vingården

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Vin Santo del Chianti Rufina 2012, Fattoria di Basciano
Din bedømmelse
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.