30 Mile Shiraz 2018, Quarisa Wines

Varenummer: 104210

På lager

Normalpris DKK 79,75
Fra DKK 59,75
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
104210
DKK 79,75
6
104210
DKK 59,75
30 Mile Shiraz er et af de bedste vinkøb vi nogensinde er stødt på! Stilen er klassisk australsk med stor fylde og fokus på frugt, med dybe, mørke krydderier der giver lidt kant, uden at dominere. Mottoet hos Quraisa er "Passion is everything!", det kan smages! 30 Mile har desuden vundet en imponerende række medaljer på verdensplan.

 

2*Guldmedalje, 2* Sølvmedalje.
Beskrivelse

Detaljer

Type
Tør, rødvin.


Område
Druerne i 30 Mile Shiraz kommer fra distriktet South-Eastern Australia, som omfatter regionerne Victoria, New South Wales og Tasmanien. Klimaet varierer fra meget varmt og tørt i nord til køligere og mere maritimt klima i syd. Dagene er varme og nætterne kølige, hvilket giver vine med stor frugtrig modenhed og koncentration der samtidig har struktur og friskhed.
 

Fremstilling
Gæret og vinificeret på neutrale tanke, og lagret med begrænset brug af træfad for at bevare vinens naturlige frugtighed.


Smagekommentar
Vinen fremstår mørk i glasset, og har en dyb og frugtrig duft af solbær, brombær sød lakrids og chokolade. Smagen er blød og lækker og har en vedvarende fyldig eftermsmag. Vinen er særdeles alsidig, men er det oplagte valg til retter med rødt kød eller en velassorteret buffet med diverse lune retter. Serveres ved 18 grader i rødvinsglas.

Gold Medal, New Zealand International Wine Show

Gold Medal, China Wine and Spirits Awards

Silver Medal, Catavinum World Wine and Spirits Comeptition

Silver Medal, San Francisco Wine Competition

Specifikationer
ProducentQuarisa Wines
LandAustralien
OmrådeSouth Australia
Årgang2018
DrueShiraz
Alkohol14,5%
Passer tilRødt kød, buffet
Flasker pr. kasse12
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.