Cava Nu Allongé Semi-Seco

Varenummer: 110816

På lager

Normalpris DKK 89,75
Fra DKK 75,00
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
110816
DKK 89,75
6
110816
DKK 75,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Cava Nu Allongé er en klassisk, halvtør Cava med en lækker frugtighed og sødme men som samtidig er forfriskende og elegant. I duft og smag finder man masser af citrusfrugt og modne æbler, sammen med lette, toastede noter fra lagringen på gærrester. Nu Allongé er en Cava der egner sig som en frisk aperitif eller til frugtdesserter eller -kager uden for meget sødme.


Område 


Vinhuset bag denne vin, Masia Puigmolto, har til huse i Castellet i la Gornal, i hjertet af cava-distriktet Penedes i det nordøstligste spanien. Huset har 48 hektar vinmarker, alle beliggende i Penedes, beplantet med Xarel-lo, Macabeo og Parellada - den klassiske Cava-trio. Jordbunden er løs og næringsfattig, men har et højt indhold af magnesium, der giver ranke vine med en god syre.


Fremstilling

Vinen gennemgår en alkoholisk gæring på 15 dage, i temperaturkontrollerede tanke på konstant 16 grader. Herefter gennemgår vinen den sekundære fermentering på gærresterne i minimum 9 måneder i husets kældre. Vinen har en restsødme på 21 g/l.Specifikationer
ProducentEmendis
LandSpanien
DrueXarel-lo, Macabeo og Parellada
StilHalvtør med mild sødme
Alkohol11,5%
Passer tilVelkomst, hygge, frugt, kage mm.
Flasker pr. kasse6
TypeCava
Flaskestr.75 cl.