På lager
99,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 79,00  DKK

Cava Nu Allongé Semi-Seco

Cava Nu Allongé er en klassisk, halvtør Cava med en lækker frugtighed og sødme men som samtidig er forfriskende og elegant. I duft og smag finder man masser af citrusfrugt og modne æbler, sammen med lette, toastede noter fra lagringen på gærrester. Nu Allongé er en Cava der egner sig som en frisk aperitif eller til frugtdesserter eller -kager uden for meget sødme.

Område
Vinhuset bag denne vin, Masia Puigmolto, har til huse i Castellet i la Gornal, i hjertet af cava-distriktet Penedes i det nordøstligste spanien. Huset har 48 hektar vinmarker, alle beliggende i Penedes, beplantet med Xarel-lo, Macabeo og Parellada - den klassiske Cava-trio. Jordbunden er løs og næringsfattig, men har et højt indhold af magnesium, der giver ranke vine med en god syre.
Fremstilling
Vinen gennemgår en alkoholisk gæring på 15 dage, i temperaturkontrollerede tanke på konstant 16 grader. Herefter gennemgår vinen den sekundære fermentering på gærresterne i minimum 9 måneder i husets kældre. Vinen har en restsødme på 21 g/l.Specifikationer
Varenr.110816
ProducentEmendis
Flasker pr. kasse6
Passer tilVelkomst, hygge, frugt, kage mm.
StilHalvtør med mild sødme
DrueXarel-lo, Macabeo og Parellada
TypeCava
Flaskestr.75 cl.
Alkohol11,5%
LandSpanien
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.