Piemonte

Piemonte-vine er nogle af de mest populære i verden. Regionens vine spænder fra Barolo til Asti Spumante og Moscato d'Asti. Kort sagt er Piemonte hjemsted for nogle af de bedste italienske vine, og hos Vinkyperen tilbyder vi dig et håndplukket udvalg af flere forskellige vintyper. Udforsk regionens vine herunder, og find den rette vin til dig og dit selskab i dag.

pr. side

31 varer

Stigende orden

31 varer

Udforsk de mange italienske vine fra Piemonte hos Vinkyperen

Hvis du er bekendt med vin, kan du ikke undgå at snakke Italien. Piemonte er muligvis den italienske region med størst kvalitet, når det kommer til kompleks rødvin og mousserende vine med masser af friskhed.

Disse populære vintyper stammer blandt andet fra Piemonte:

  • Barbera d’Alba
  • Barbera d’Asti
  • Barolo
  • Nebbiolo
  • Barbaresco

Alle druerne dyrkes på kalkholdig jordbund, der tilfører vinen en helt unik smagsprofil, der ikke findes mange andre steder i verden. Kort sagt er vinene fra Piemonte den ægte vare, og du vil nødigt gå glip af dem – uanset om du er ny i vinens verden eller øvet vindrikker.

 

Lad os hjælpe dig med at finde den rette flaske vin

Hos Vinkyperen er vores mission at gøre din vinoplevelse så god som muligt. Vi er vineksperter af hele hjertet, og vi deler hellere end gerne vores viden med dig. Uanset om du har brug for tips til sammensætning med mad eller servering, kan du altid kontakte os med dine spørgsmål. Vi kan kontaktes via telefon eller e-mail, og du kan altid regne med, at vi gør vores bedste for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.